Βίκυ Χαντζή

Δημοσιογράφος, NLP Master Practitioner

Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) στην NLP GREECE.
Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και με τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner και μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Έχει εκπαιδευτεί στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης) και σπουδάζει με υποτροφία στον Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Όμιλο The Canfield Training Group, το πρόγραμμα πιστοποίησης Επαγγελματιών Συμβούλων Προσωπικής Ανάπτυξης, του κορυφαίου παγκοσμίως Success Coach Τζακ Κάνφιλντ. Τα τελευταία πέντε χρόνια, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΟΠΤΡΑ, πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις best seller βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Οι λέξεις που μαγνητίζουν θετικές εξελίξεις

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης