Τίνα Γρηγορίου

Πιστοποιημένη Ψυχολόγος

https://motionrelease.com/

H Dr. Τίνα Γρηγορίου είναι πιστοποιημένη ψυχολόγος, εγγεγραμμένη στο HCPC και στη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία. Απέκτησε το διδακτορικό της (PsychD) το 2007, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το Doctorate Practitioner Programme in Counselling and Psychotherapeutic Psychology στο University of Surrey στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εκπαιδευτεί και ως ψυχοθεραπεύτρια κίνησης και χορού και κατέχει το Diplôme Superieure στο Dance Therapy από το Schola Cantorum στο Παρίσι.

Η Δρ. Γρηγορίου, ιδρύτρια της Ψυχολογίας Sloane, προσφέρει μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη θεραπεία στο ιδιωτικό της γραφείο στο Λονδίνο και μέσω βιντεοκλήσης. Επίσης, δημιουργεί και εκτελεί κατά παραγγελία εταιρικά προγράμματα ευεξία που βασίζονται σε διανοητικές θεραπείες τρίτου κύματος (π.χ CBT, ACT, Schema therapy, Mindfulness based therapy) και στη χοροθεραπεία. Αυτά τα προγράμματα ονομάζονται Motion Release Workshops. Για περισσότερες συμβουλές και ενημερώσεις επισκεφτείτε το www.motionrelease.com και το @motionrelease στο Intagram.

COVID-19//

4 διαφορετικές στρατηγικές αντιμετώπισης στρεσογόνων καταστάσεων. Εσύ ποια θα επιλέξεις;

COVID-19//

Πώς να είστε υπομονετικοί στη μέση αυτής της πανδημίας

COVID-19//

Η σημασία της διαχείρισης των συναισθημάτων την εποχή του κορονοϊού

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης