Μυρσίνη Λαμπράκη

Σεφ και Συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής

http://www.mirsini.gr

Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στην Κρήτη, ένα νησί, σημείο αναφοράς παγκόσμια για την υγιεινή διατροφή των κατοίκων του και διαθέτει οικογενειακή παράδοση στη γαστρονομία, εφόσον ο προπάππος και ο θείος της ήταν μάγειρες.
Σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Το 1994-1995 μετεκπαιδεύτηκε στην Φιλανδία και την Πορτογαλία , σε θέματα Πολιτιστικής προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Marcel Hicter. Γρήγορα την κέρδισε η παραδοσιακή μαγειρική και έτσι ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων. Από τον Μάρτιο του 2012 ανέλαβε τη διεύθυνση σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού ζαχαροπλαστικής «Γλυκά Μυστικά» και από τον Φεβρουάριο του 2013 τη διεύθυνση σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού μαγειρικής «Νόστιμες Συνταγές».

ΕΥΕΞΙΑ//

Στο τραπέζι όλοι μαζί!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης