Μιμή Μαρσέλλου

Φυσικοθεραπεύτρια Πυελικού Εδάφους & Μυοσκελετικών Παθήσεων

Η Μιμή Μαρσέλλου, σπούδασε Φυσικοθεραπεία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Νέα Υόρκη όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Από το 1998 είναι εκτελεστική διευθύντρια του Φυσικοθεραπευτηρίου Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ, που αποτελεί τη βάση της επαγγελματικής της δραστηριότητας έως σήμερα. Είναι ιδρύτρια των προγραμμάτων «Pelvic Floor Act», «Μ.Α.Μ.Α», και «Fit2Feet» με έμφαση στην αποκατάσταση των Δυσλειτουργιών του Πυελικού Εδάφους & Μυοσκελετικών Παθήσεων και την Υγεία των Γυναικών.

Στο μεγάλο εύρος των γνώσεων και δεξιοτήτων της όσον αφορά στην αποκατάσταση των προβλημάτων που προκύπτουν από μυοσκελετικές παθήσεις και τραυματισμούς, ξεχωριστή θέση έχει η προσφορά στη γυναίκα με ενεργό δράση στη θεραπεία και αποκατάσταση της αθλούμενης γυναίκας και της κορυφαίας αθλήτριας. Προσηλωμένη στην αρχή της αξίας της πρόληψης, της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, προωθεί την ενημέρωση για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκύπτουν από τον καρκίνο του μαστού με όραμα και αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Είναι Αντιπρόεδρος της Europa Donna Hellas, μέλος του Ευρωπαϊκού Συνασπισμού κατά του Καρκίνου του Μαστού, του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Διεθνούς Εταιρείας Εγκράτειας (ICS) .

 

ΕΥΕΞΙΑ//

Καρκίνος μαστού και συμπτώματα εμμηνόπαυσης στα οστά

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης