Κατερίνα Μαγγανά

Ψυχολόγος-Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Κατερίνα Μαγγανά είναι ψυχολόγος, αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται ιδιωτικά. Είναι συνεργάτιδα του ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη στα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ολοκληρώσει τον διετή κύκλο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Εισαγωγή στην Ψυχοσωματική», της Ελληνικής Ψυχοσωματικής Εταιρείας –IPSO P. MARTY.
Είναι εισηγήτρια διαλέξεων και σεμιναρίων σε ιδρύματα, συνέδρια και φορείς. Επιστημονικά της άρθρα έχουν δημοσιευθεί στα Τετράδια Ψυχιατρικής και στο ψυχαναλυτικό περιοδικό Οιδίπους. Έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με το περιοδικό Αρμονία, μηνιαίο ένθετο της εφημερίδας Έθνος του Σαββάτου, με άρθρα για θέματα ψυχολογίας.
Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τη δημόσια τηλεόραση στην έρευνα και στα κείμενα ντοκιμαντέρ πολιτισμικού περιεχομένου. Το 2013 έλαβε το βραβείο κοινού για το θεατρικό της έργο Έφη. Τα βιβλία της, “Ευτυχία" και "Όταν η ψυχή διαταράσσει το σώμα", κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Αρμός.

COVID-19//

Νέα γνωριμία με τον εαυτό μας και τον χρόνο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με την τελειομανία

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Φοβάσαι ότι θα απολυθείς;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης