Κωνσταντίνα Παντούλια

Career & Executive Coach

http://www.ugrow.gr

Η Κωνσταντίνα Παντούλια είναι πιστοποιημένη Career & Executive Coach ιδρύτρια της UGROW. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικού προφίλ. Η εκπαίδευση της είναι σφαιρική γύρω από την Ψυχολογία, την Οργανωτική Συμπεριφορά, το Team & Leadership Coaching, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Στο coaching είναι πιστοποιημένη από τον ICF (International Coaching Federation). Διαχειρίζεται όλες τις ηλικίες (μαθητές και ενήλικες) σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και καθοδήγησης. Παρέχει επίσης Executive Coaching σε στελέχη που βρίσκονται σε φάση αλλαγής καριέρας ή βελτίωσης των επαγγελματικών τους θεμάτων. Έχει υπάρξει εισηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στα προγράμματα e - learning. Επιπλέον, σχεδιάζει και υλοποιεί δυναμικά και καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, με κύριο στόχο την εκπαίδευση αλλά και την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων. Συνεργάζεται με πλήθος οργανισμών για την παροχή σεμιναρίων. Έχει στενή συνεργασία με το κολέγιο ανθρωπιστικών επιστημών ICPS.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Πώς Να Ξεχωρίσεις Ως Εργαζόμενος

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Πρόσεχε τον εαυτό σου! Μπορείς;

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Μήπως η συναισθηματική εξάρτηση εμποδίζει την επαγγελματική σου εξέλιξη;

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης