Αναστασία Δουλγέρη

Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η Αναστασία Δουλγέρη είναι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον τομέα της «Διατροφής και Άσκησης» και έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία στην αθλητική διατροφή συνεργαζόμενη με αθλητές.
Το ερευνητικό της ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στη μελέτη της επίδρασης του α-λινολενικού οξέος στα επίπεδα των λιπιδίων του πλάσματος υπερτριγλυκεριδαιμικών ανδρών, καθώς και στην συσχέτιση της διατροφικής σύστασης με την σωματική σύσταση σε παιδιά και εφήβους. Έχει διατελέσει επιστημονικός Συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε διάφροα ερευνητικά προγράμματα. Έχει παρακολουθήσει μία σειρά Πανελλήνιων, Πανευρωπαϊκών και Παγκοσμίων συνεδρίων διαιτολογίας - διατροφής, παχυσαρκίας και αθλητικής διατροφής, ενώ έχει κληθεί ως ομιλήτρια σε οργανωμένους συλλόγους και σχολεία. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης . Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά που ασχολούνται με θέματα υγείας και διατροφής.

ΕΥΕΞΙΑ//

Όλα τα μυστικά για τα λαχανικά

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης