Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η Thrive Global είναι μια εταιρεία που έφερε πρόσφατα ο Όμιλος Antenna στην Ελλάδα. Με ιδρύτρια την Arianna Huffington και κεντρική έδρα τη Νέα Υόρκη, προσφέρει σε εταιρίες αλλά και στο ευρύ κοινό εκπαιδευτικά προγράμματα και περιεχόμενο που ενισχύουν την ευεξία και την αποδοτικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής. Μόλις σε δύο χρόνια από την ίδρυσή της, τα προγράμματα της Thrive Global έχουν υιοθετηθεί από κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Google και η Hilton, ενώ το www.thriveglobal.com έχει γίνει το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν τρόπους και λύσεις για να ισορροπήσουν τη δουλειά και την προσωπική ζωή.
H Ελλάδα είναι η πρώτη διεθνής επέκταση της Thrive Global. Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο καινοτόμα υπηρεσία έρχεται τόσο γρήγορα στη χώρα μας, προσαρμοσμένη στην κουλτούρα και στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, με στόχο να τερματίσει την επιδημία του άγχους και της εξουθένωσης των Ελλήνων εργαζομένων.
Ο συνδυασμός εταιρικών λύσεων, media και τεχνολογίας κάνει τη Thrive Global μοναδική αγγίζοντας τις ζωές των ανθρώπων και προσφέροντας λύσεις όπου και αν βρίσκονται - στο γραφείο, στο σπίτι ή μέσω των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν.
Εταιρικα Προγραμματα
Στρατηγικές και εργαλεία με στόχο την αλλαγή της εταιρικής κουλτούρας, την ευημερία εταιρειών και εργαζομένων και τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας.
Μάθε περισσότερα >
Media
Tο σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν να ισορροπήσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την ευεξία, αλλά και να καταπολεμήσουν το στρες και την επαγγελματική εξουθένωση.
Μάθε περισσότερα >
Τεχνολογια
Μια σειρά από ψηφιακές εφαρμογές και προϊόντα, δίνουν στο κοινό μας τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητάς του και την κατάκτηση της ευεξίας.
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
New York
San Francisco
Athens
Mumbai
Melbourne
Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης