ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Wellness Weekend Προσφοράς Και Αγάπης!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Elmira Begatti διοργανώνει ένα υπέροχο wellness weekend προσφοράς κι αγάπης!

Ενεργειακές θεραπείες; Διαλογισμός; Μαθήματα Pilates; Functional training ή kangoo jumps για ενήλικες και παιδιά από 5 έως 15 χρόνων; EMS ή tumbao;

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Γλυφάδας, θα ζήσεις δυο μέρες γεμάτες προσφορά, ενέργεια και αγάπη για τους άλλους, το σώμα και την ψυχή σου. Θα γυμναστείς για καλό σκοπό, θα βελτιώσεις την υγεία σου και θα βρεις τρόπους για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! 

Το Σαββατοκύριακο αυτό, πρωταγωνιστεί το παιδικό kangoo αλλά και το kangoo ενηλίκων που κερδίζει συνέχεια φανατικούς θαυμαστές. Τα παιδιά και οι γονείς θα γυμναστούν χορεύοντας και διασκεδάζοντας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα πάνε στα Παιδικά Χωριά SOS και το ίδρυμα «Χαρά» για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το κόστος κάθε μαθήματος ή συνεδρίας θα εχει την εκπτωτική τιμή των 10 ευρώ, ενώ μπορείς να ανακαλύψεις σε ειδικές εκπτωτικές τιμές, ρούχα αθλητικά και casual από τη συλλογή «Begatti» και βραδινά από την εταιρία Emakou.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

4 Τρόποι Για Να Βρεις Τον Σκοπό Της Ζωής Σου

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Γιατί Είναι Σημαντικό Να Περνάς Χρόνο Μόνος Σου

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

6 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Ίσως Σε Εκμεταλλεύονται Στη Δουλειά

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης