ΣΚΟΠΟΣ//

Βρες Πάλι Σκοπό Με Καθαρή Ματιά

Και δες τη ζωή με άλλα μάτια.

Kαθώς διανύεις τις δεκαετίες της μέσης ηλικίας στη ζωής σου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ένα κενό καθώς διαπιστώνεις ότι πολλά από αυτά που ονειρευόσουν στα χρόνια της πρώτης σου νιότης δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Όπως να ταξιδέψεις για παράδειγμα σε χώρες που δεν έχει δει ποτέ. Ή να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό χόμπι όπως η φωτογραφία. Ή ακόμα να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Ποτέ δεν είναι αργά σκέφτεσαι, όμως κάτι μέσα σου μπορεί να σου βάζει φρένο καθώς νιώθεις ότι ένα πολύτιμο όργανο -η όρασή σου- δεν σε υπηρετεί πλέον με την οξύτητα που θα ήθελες. Πώς να ταξιδέψεις με άνεση όταν χρειάζεσαι άλλα γυαλιά για να δεις μακριά στον ορίζοντα τα αξιοθέατα και άλλα για να ελέγξεις τα εισιτήριά σου στο αεροδρόμιο; Πώς να ξεκινήσεις σπουδές όταν χρειάζεται να βλέπεις μακριά στον πίνακα και ταυτόχρονα κοντά στις σημειώσεις που κρατάς; Πώς να βγάλεις φωτογραφίες όταν χρειάζεται να εστιάσεις σε κοντινές λεπτομέρειες με φόντο το μακριά;

Κι όμως μπορεί να έχεις την όραση της νιότης σου πίσω!

Με τα πολυεστιακά γυαλιά Varilux.

Η σειρά πολυεστιακών γυαλιών Varilux έχει σχεδιαστεί με όραμα να βελτιώσει την όραση και την ποιότητα ζωής των ατόμων με πρεσβυωπία και να προσφέρει μια καινοτόμο λύση που αποκρίνεται στην ανάγκη για φυσική όραση σε όλες τις αποστάσεις. Ο σκοπός των Varilux είναι να προσφέρουν τεχνολογικά προηγμένους οφθαλμικούς φακούς που να εξασφαλίζουν όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις αποστάσεις, κάθε στιγμή.

500 ερευνητές και περισσότερες από 4.000 πιστοποιημένες τεχνολογίες έχουν επιστρατευτεί για την επίτευξης μιας δυναμικής εξέλιξης στην επιστήμη της οφθαλμικής διόρθωσης. Έτσι η σειρά Varilux έχει να σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα πολυεστιακών γυαλιών, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής του και στις διαφορετικές συνήθειες σου, εξυπηρετώντας ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες της όρασης σου.

Δες τη ζωή με άλλα μάτια

Ευκολία στην κοντινή εστίαση, άνετο μεσαίο οπτικό πεδίο, ευδιάκριτη αντίληψη των λεπτομερειών, διαύγεια και άμεση μετάβαση από την κοντινή στη μακρινή όραση, χωρίς αισθητές αλλοιώσεις του περιφερειακού οπτικού πεδίου είναι ορισμένα από τα οφέλη που θα απολαύσεις με τα πολυεστικά γυαλιά Varilux που θα σου επιτρέψουν να επαναπροσδιορίσεις τον σκοπό σου με καθαρή ματιά.

Διάβασε ακόμα:

5 Ανύποπτα Σημάδια Που Αποκαλύπτουν Ότι Δεν Βλέπεις Καλά

Δες Ξανά Τον Κόσμο Σε Υψηλή Ανάλυση

3 Απλά Προβλήματα Που Σε Κάνουν Πιο Αργό Όσο Μεγαλώνεις

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

Ο εύκολος τρόπος να χαλαρώσεις, όταν το στρες χτυπάει κόκκινο

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Πώς να δημιουργήσεις ένα χώρο εργασίας στο σπίτι που βελτιώνει την παραγωγικότητά σου

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

5 Τρόποι για να θρέψεις την ψυχή σου

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης