Την Πρωτομαγιά γιορτάζουμε δημιουργώντας

Μένουμε σπίτι, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε και μαθαίνουμε μέσω της τέχνης.

Spring wreath made of colorful flowers and leaves. Natural round frame layout with paper card. Flat lay.
Spring wreath made of colorful flowers and leaves. Natural round frame layout with paper card. Flat lay.

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την Άνοιξη, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, είναι η δημιουργία μοναδικών έργων τέχνης! Τώρα που μένουμε σπίτι, φτιάχνουμε ευφάνταστα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, παίρνοντας ιδέες από τα έργα των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Διασκεδάζουμε με πινέλα, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πολύχρωμα χαρτιά και μαθαίνουμε μικρά μυστικά για υλικά και τεχνικές ζωγραφικής μέσα από έργα σπουδαίων καλλιτεχνών αλλά και έργα παιδιών από τις συλλογές του Μουσείου.  

Με οδηγό την τέχνη μπορούμε να προσθέσουμε στην ομορφιά της ζωής μας αλλά και να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες με σεβασμό στον συνάνθρωπο και με ενδιαφέρον για την κοινωνία, το περιβάλλον, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Σε αυτό το link θα βρεθείς στον υπέροχο κόσμο των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης που είναι γεμάτος χρώματα, φαντασία, συναισθήματα χαράς και θα περάσεις δημιουργικές ώρες,
Καλή επιτυχία!

  Ίσως σε ενδιαφέρει…

  ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

  Δημιουργικές δραστηριότητες για το σπίτι από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

  COVID-19//

  12 μουσεία που μπορείς να επισκεφτείς εικονικά, τώρα που μένεις σπίτι

  ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

  Τέχνη και ενσυνειδητότητα: Μάθε πώς συνδέονται

  Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης