ΣΚΟΠΟΣ//

Συναυλία Αγάπης Για Τις Γυναίκες Με Καρκίνο

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ διοργανώνει μία ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του.

Η ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσεις, αλλά μία πραγματικότητα που πρέπει να βιώσεις. Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ, ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργανώνει μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της. 

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με την καταξιωμένη συνθέτη-μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα, που περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, σε περιμένει για να σου χαρίσει αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή. Τα έσοδα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας, θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του οργανισμού.

Στόχος της βραδιάς είναι να μεταφέρει το μήνυμα της θετικής σκέψης και στήριξης προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Λίγα λόγια για το ΜΑΝΑ

O οργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.

Μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα επί σκηνής, θα εμφανιστούν οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

Διάβασε ακόμα:

Βρες Τη Δική Σου Ασπίδα

4 Λόγοι Για Να Είσαι Γενναιόδωρος Και Στο Γραφείο

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Τρέξε Κι Εσύ Για Τη Ζωή

ΣΚΟΠΟΣ//

Δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες ευπαθών ομάδων

ΣΚΟΠΟΣ//

Από Ασθενής Εθελόντρια

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης