ΣΚΟΠΟΣ//

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια της Μαρίας και του easy 97.2!

Ο easy 97.2 σας προσκαλεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, να περπατήσουμε όλοι μαζί τα τελευταία χιλιόμετρα του «Μαραθωνίου της Μαρίας», με στόχο να στηρίξουμε την προσπάθειά της!

Ο easy 972 διοργανώνει για 1η φορά στην Ελλάδα, έναν µεγάλο περίπατο µαραθωνικών αποστάσεων µε στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”. Η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή easy breakfast, έχει κληθεί να φέρει εις πέρας την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της. Στόχος, να περπατήσει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες, μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Ο κάθε μαραθώνιος αποτελείται από 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα! Με αρωγό τον easy 97.2, προεργασία μηνών, και όλους εμάς, η Μαρία Κωνσταντάκη θα φτάσει στα άκρα… για καλό σκοπό!

Σημείο συνάντησης:

Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας μόλις στρίψεις από το Hilton δεξιά, στην κάθοδο προς Σύνταγμα, στάση ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμός, μπροστά στο περίπτερο!

Για να λαμβανεις τα καλύτερα άρθρα μας στο email σου, γράψου στο Newsletter μας.

Διάβασε ακόμα:

“ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”: Έναρξη προγράμματος στήριξης φροντιστών

Εκπαιδεύστε από νωρίς τα αγόρια ώστε να γίνουν άντρες που σέβονται τις γυναίκες

Ίσως σε ενδιαφέρει…

THRIVE PODCAST//

Thrive Podcast: Νέα χρονιά, νέοι στόχοι

THRIVE PODCAST//

Thrive Podcast: Επαγγελματική μοναξιά

THRIVE PODCAST//

Thrive Podcast: Η σωστή διατροφή για την υγεία και το.. γραφείο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης