ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Sleep Workshop: Μάθε τα πάντα γύρω από τον ύπνο

Στο ανοιχτό Sleep Workshop που διοργανώνει η COCO-MAT με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου.

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλή ζωή, καθώς μας χαρίζει υγεία και ευεξία. Τι συμβαίνει όμως όταν ο ύπνος δεν είναι επαρκής ή μη ποιοτικός, με συνέπεια να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας; Και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο ποιοτική ρουτίνα ύπνου για να… κοιμόμαστε ήσυχοι;

Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις, θα απαντηθούν στο ανοιχτό Sleep Workshop που διοργανώνει η COCO-MAT το Σάββατο 7 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Βιωματικά εργαστήρια, θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και θέματα γύρω από τον ύπνο, όπως η ολιστική διατροφή και ο ύπνος, η ομοιοπαθητική ιατρική, ο ύπνος των παιδιών και πολλά άλλα, θα σε βοηθήσουν να μάθεις τα πάντα γύρω από τον ύπνο.

Καταξιωμένοι γιατροί θα μιλήσουν για τα προβλήματα του ύπνου και θα προτείνουν λύσεις κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εναλλακτικές θεραπείες, όπως γιόγκα, βελονισμό, διαλογισμό και ρεφλεξολογία. Επιπλέον, θα μπορέσεις να αποκομίσεις χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τη φυσιολογική λειτουργία του ύπνου καθώς και τις διαταραχές του.

Το Sleep Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς ( Παλαιά Τατοΐου 165, Τ.210 6251971) από τις 11:00 έως τις 16:30. Δες το αναλυτικό πρόγραμμα και να δήλωσε συμμετοχή online.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ASK THE EXPERT//

Πώς μπορώ να περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου;

ΕΥΕΞΙΑ//

Πώς το κινητό σου βλάπτει τον ύπνο σου

ΕΥΕΞΙΑ//

Διατροφικά tips για… όνειρα γλυκά

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης