ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Σαββατοκύριακο Διασκέδασης Και Προσφοράς

Πέρνα καλά για καλό σκοπό!

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και η πόλη κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς. Τι θα έλεγες να έκανες κάτι διαφορετικό και για καλό σκοπό αυτό το Σαββατοκύριακο; Εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις διασκέδαση και προσφορά.

Χριστουγεννιάτικο Cocktail Party

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 13:00 μέχρι τις 21:00, στο «σχεδία home», στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Νικίου, η «σχεδία», σε συνεργασία με το Aegean Cocktails & Spirits και τη «Μέτρον Άριστον», φέρνουν κοντά σας  τα καλύτερα μπαρ της πόλης, τις καλύτερες μουσικές, finger food και πολλές μα πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να υποδεχθούμε τις γιορτές που έρχονται και τη νέα χρονιά με ένα μεγάλο πάρτι στο νέο all day στέκι της πόλης, αλλά και να υποστηριχθεί η υπεύθυνη στάση στην κοινωνία των πολιτών που πρεσβεύουν και υποστηρίζουν οι ανωτέρω εταιρείες και να συνεισφέρουμε προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθύνεται η  «σχεδία».  

 «Χριστούγεννα … γεμάτα ΠΑΙ.Δ.Υ.»

Την ίδια ημέρα, από τις 11.00 έως τις 20:00 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα, στο Παλαιό Φάληρο, μπορείς να απολαύσεις μία εορταστική ατμόσφαιρα, με όμορφες θεατρικές παραστάσεις, μουσικά σύνολα, αφηγήσεις παραμυθιών και πολύ-πολύ παιχνίδι, που θα μας απογειώσουν και θα μας ταξιδέψουν σε μία ημέρα γεμάτη Αγάπη, Προσφορά και Αλληλεγγύη … μία ημέρα γεμάτη ΠΑΙ.Δ.Υ για το ΠΑΙΔΙ. 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων,  το ΠΑΙ.Δ.Υ. περιμένει όλους μας, μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουμε ο καθένας με το δικό του τρόπο, ώστε να καταφέρουμε και φέτος να κάνουμε τον Χριστούγεννα ξεχωριστά και μοναδικά.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Ο Thrive Οδηγός για να προσφέρεις περισσότερο

ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

ΣΧΕΔΙΑ HOME PET CAFÉ: Ένα γαβγαβτσίνο για τον Αζόρ

ΣΚΟΠΟΣ//

Ο ΑΝΤ1 στο πλευρό των πυρόπληκτων

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης