ΕΥΕΞΙΑ//

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”

Η ΕΛ.Δ.Ε. Studies μετά τον 1ο επιτυχημένο κύκλο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τον 2ο κύκλο σπουδών.

Κορυφαίοι εκπαιδευτές στον τομέα τους, με πολυετή εμπειρία και υψηλής επιστημονικής στάθμης τυπικά προσόντα θα σε μυήσουν στα μυστικά μίας θαυμάσια εξειδίκευσης με υψηλές προοπτικές καριέρας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” περιλαμβάνει την παρουσίαση των βασικών αρχών που διέπουν την επιστήμη της παιδιατρικής διατροφής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των ειδικών θεμάτων που σχετίζονται με αυτή: ενεργειακές και θρεπτικές απαιτήσεις (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία), αναγνώριση της παιδικής παχυσαρκίας, διερεύνηση αιτιολογίας και συνεπειών προβλημάτων θρέψης και ψυχικής υγείας, η έκταση των εν λόγω προβλημάτων στην ελληνική επικράτεια κλπ.

Η κατανόηση των προστατευτικών και επιβαρυντικών παραγόντων στην παιδική διατροφή, συμβάλει στην ανάπτυξη τεχνικών τροποποίησης των διατροφικών επιλογών, της φυσικής δραστηριότητας, αλλά και των στόχων εκπαίδευσης του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Σκοπός της εκπαίδευσης “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” είναι η παροχή γνώσεων αναφορικά με τη σημασία της παιδιατρικής διατροφής και η κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική διατροφική υποστήριξη των παιδιών και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς: Θεωρητική κατάρτιση, Εργαστήρια, Πρακτική άσκηση, Εποπτεία.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες είναι: Βρεφική διατροφή, Βασικές αρχές παιδικής διατροφής, Παιδική παχυσαρκία, Παιδική διατροφή και ψυχική υγεία, Διατροφή για παιδιά αθλητές και Δομή και οργάνωση παιδοδιατροφολογικής μονάδας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”.

Όλοι οι απόφοιτοι εγγράφονται ως μέλη στην επιστημονική κοινότητα των Παιδιατρικών Διατροφολόγων της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Η επιμόρφωση “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” προσφέρεται σε “Δια ζώσης/Blended” & “Δια ζώσης/Blended PLUS”* εκπαίδευση και σε “e-Learning” & “e-Learning PLUS”* εκπαίδευση, όμως, οι θέσεις είναι περιορισμένες!

*Δυνατότητα Εκπαίδευσης “PLUS”

Στην περίπτωση κατά την οποία ο Εκπαιδευόμενος επιλέξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα και πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης “PLUS” εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (31/03/2021), δικαιούται και την ταυτόχρονη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στρατηγικές Πρόληψης & Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας», το οποίο οδηγεί σε απονομή πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΕΚΠΑ  (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και συνοδεύεται από Europass συμπλήρωμα πιστοποιητικού όπου αναγράφονται οι τίτλοι και τα μαθησιακά αποτελέσματα των επιμέρους θεματικών ενοτήτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος καθώς και οι βαθμοί ECVET, οι οποίοι αποτυπώνουν σε μετρήσιμη μορφή τα μαθησιακά αποτελέσματα, δηλαδή τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτά ένας εκπαιδευόμενος από ένα πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αντιστοιχούν 4 μονάδες ECVET.

Μπορείτε να πραγματοποιήστε άμεσα κράτηση της θέσης σας, για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα PLUS, μέχρι τις 31/03/2021 και να επωφεληθείτε από το διπλό πλεονέκτημα: Έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής και επιπλέον πιστοποιητικό επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2102520977 ή στο email: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες εγγραφών με χαμηλότερο κόστος!

Διάβασε ακόμα:

Πραγματική υπογλυκαιμία ή κρίση πανικού

Όταν η υγιεινή διατροφή παύει να είναι υγιεινή!

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Γίνε ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα λάβει πλήρη επιμόρφωση στην παιδιατρική διατροφή!

ΕΥΕΞΙΑ//

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2021!

ΕΥΕΞΙΑ//

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Επιδημικές διαστάσεις της παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης