ΠΡΟΣΩΠΑ//

Πώς Και Γιατί Ο CEO Του Twitter Βάζει Σε Πρώτη Προτεραιότητα Τον Εαυτό Του

Τζακ Ντόρσεϊ: “Αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό μου, μπορώ να καθαρίζω το μυαλό μου”.

Μπορεί να πιστεύεις ότι το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί όταν ξυπνάει ο CEO του Twitter είναι να μπαίνει στο Twitter. Όμως όπως δηλώνει ο ίδιος το να ανοίξει την εφαρμογή για να δει τα νέα της ημέρας δεν είναι μία από τις προτεραιότητές του. Αντίθετα, ο Jack Dorsey ασχολείται πρωτίστως με την ευεξία του ακολουθώντας μια συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα.

Συγκεκριμένα ο Dorsey ξεκινάει την ημέρα του κάνοντας διαλογισμό, στη συνέχεια κάνει μία 7λεπτη γυμναστική και μετά φτιάχνει τον καφέ του. Αφού τα κάνει όλα αυτά, τότε μπαίνει στο Twitter. Και μετά περπατάει 8 χιλιόμετρα μέχρι τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο San Francisco, ακούγοντας podcasts ή ηχογραφημένα βιβλία ή μιλώντας στο κινητό του.

“Αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό μου, μπορώ και καθαρίζω το μυαλό μου,” λέει ο Dorsey.

Τι αποκαλύπτει η καθημερινή ρουτίνα του Dorsey; Ότι ακόμα και αν βρίσκεσαι στη Silicon Valley και είσαι επικεφαλής δύο εταιριών, του Twitter και του Square, η υγεία και η ευεξία μέσα από την προτεραιότητα που δίνεις στον εαυτό πρέπει πάντα να προέχουν.

Διάβασε ακόμα:

Χίλαρι Σουάνκ: «Νιώθω Εξουθένωση Όταν Δε Δίνω Στον Εαυτό Μου Χρόνο Και Χώρο»

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Έχω Φτάσει Κοντά Στο Burnout! Γι’ Αυτό Προστατεύομαι Όταν Καταλαβαίνω Ότι Κάνω Κακό Στον Εαυτό Μου»

Ίσως σε ενδιαφέρει…

THRIVING MIND//

Ο Βιότυπος της Αντίδρασης σε Απειλή

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Η αρχική συνέντευξη και η Μεγάλη Παραίτηση

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Ο Thrive Οδηγός για να βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης