ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Παγκόσμια Ημέρα Yoga: 12 ώρες-12 μαθήματα

Εσύ πώς θα γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Yoga;

Η Oysho γιορτάζει την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα με ένα 12ωρο πρόγραμμα μαθημάτων σε απευθείας μετάδοση από τα επίσημα κανάλια της στο Instagram και Youtube. 

Η Xuan Lan είναι αυτή που θα δώσει το σύνθημα της εκκίνησης στις 08:00 π.μ. με 108 χαιρετισμούς στον ήλιο. Μια γνωστή άσκηση που συγκεντρώνει όλη την κοινότητα για να γιορτάσει την παγκόσμια μέρα αυτής της πρακτικής. Θα την ακολουθήσουν διάφορες yogi από όλα τα μέρη του κόσμου όπως η Riva G από τις ΗΠΑ, η Aria Crescendo από τη Γαλλία και η Verda Kutsal από την Τουρκία, μεταξύ άλλων. 

Το πρόγραμμα, που αποτελείται από δώδεκα διαδοχικά μαθήματα γιόγκα 45 λεπτών από τις 8 π.μ έως τις 8 μ.μ., θα κλείσει με το ειδικό μάθημα διαλογισμού και Yin Yoga της Kino MacGregor από το Miami. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτόν τον ξεχωριστό εορτασμό της ημέρας ζωντανά στους επίσημους λογαριασμούς της @oysho στο Instagram και Youtube.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διάβασε ακόμα:

Σύνδρομο Ακινησίας: Πώς να το αναγνωρίσεις και να το αντιμετωπίσεις

Video: Απλές ασκήσεις για όλο το σώμα

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

Ο Thrive Οδηγός για να κινείσαι περισσότερο και να γεμίζεις ενέργεια τον εγκέφαλό σου

ΕΥΕΞΙΑ//

Πώς να ζήσετε περισσότερο

COVID-19//

Ακόμη και η μέτρια άσκηση προσφέρει ισχυρή προστασία έναντι της COVID-19

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης