ΣΚΟΠΟΣ//

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνουν κάλεσμα αλληλεγγύης

Δείτε πως, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια, μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και απευθύνουν κάλεσμα για τη συλλογή τροφίμων, ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με αίσθημα ευθύνης προς την Κοινωνία, δηλώνει για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του σε όλους όσοι έχουν ανάγκη και αποδεικνύει με πράξεις ότι στέκεται δίπλα τους. Η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Ομίλου, ο οποίος πάντα κινητοποιείται άμεσα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και συμβάλλει ενεργά αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες προσφοράς.

Η συνεισφορά όλων μας είναι σημαντική. Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους τους οποίους ο Ε.Ε.Σ. υποστηρίζει διαχρονικά, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, φροντίδας και αγάπης την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν, υπάρχουν ανάγκες στα παρακάτω είδη: γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια.

Σημεία Συγκέντρωσης Τροφίμων:

Στην Αττική

  • Κεντρικά Γραφεία Ε.Ε.Σ. Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι
  • Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. Άστρους 111-113, Κολωνός

Για να δείτε σημεία συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Για να λαμβανεις τα καλύτερα άρθρα μας στο email σου, γράψου στο Newsletter μας.

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε το δικό σου θαύμα

Ο Thrive Οδηγός της Ευγνωμοσύνης

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ώρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

ΣΚΟΠΟΣ//

Ουκρανία: Πώς μπορείς να βοηθήσεις

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Digital Nomads: Θελκτική η ιδέα, δύσκολη η πραγματοποίησή της

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης