ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Ο νέος τρόπος για να πληρώνεις πιο γρήγορα

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία Contactless Mobile Payments μέσω Receipt QR Scan για αγορές μέσα στο κατάστημα, από τη Warply.

Η Warply, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του fintech και των Προγραμμάτων Επιβράβευσης Πελατών παγκοσμίως και μέλος του Mastercard Start Path, δημιούργησε μία νέα υπηρεσία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης, για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα σε καταστήματα, καθώς και για take away και delivery. 

Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία με την οποία οι πελάτες καταστημάτων retail ή εστίασης, μπορούν να μειώσουν αισθητά το χρόνο παραμονής τους μέσα στα καταστήματα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ορατό σημείο πληρωμής. 

Ο πελάτης σκανάρει με το κινητό του το QR της απόδειξης αγοράς του, αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία της κάρτας με την οποία επιθυμεί να πληρώσει και η πληρωμή  ολοκληρώνεται με ένα κλικ.  Παράλληλα λαμβάνει και ο έμπορος επιβεβαίωση της πληρωμής. Η υπηρεσία της Warply μπορεί να ενσωματωθεί σε ψηφιακά μέσα του εμπόρου αλλά υπάρχει και σαν αυτόνομο mobile app που προσαρμόζεται στα δεδομένα του εμπόρου. 

Η κα Μαρία Πάτση, General Manager της Warply, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια καινοτομία που λανσάραμε με στόχο τη διευκόλυνση και την ασφάλειά των πολιτών. Πληρώνοντας μέσα στο κατάστημα με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται πολύ ο χρόνος παραμονής και η επαφή με τους ταμίες, για τη μεγαλύτερη προστασία όλων. Είναι μια χρήσιμη λύση που οι έμποροι θα χρειαστούν με το άνοιγμα των καταστημάτων που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Ήδη, παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Walmart, έχουν προχωρήσει σε διεύρυνση των επιλογών ανέπαφης πληρωμής από κινητό για delivery, pickup και in-store.

Διάβασε ακόμα:

Video: Oι οδηγίες που πρέπει να ακολουθείς για την προστασία από τον κορονοϊό

Κορονοϊός: 9 λόγοι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου

Ίσως σε ενδιαφέρει…

THRIVING BUSINESS//

Οι κερδισμένοι της εποχής του COVID-19

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Η αξία της παύσης

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Παραδοσιακή επιχείρηση, σύγχρονο κοινό: To Digital Transformation δείχνει τον δρόμο

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης