ΣΚΟΠΟΣ//

Ο ΑΝΤ1 στο πλευρό των πυρόπληκτων

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 συντάσσει τις δυνάμεις της με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα.

Ο ΑΝΤ1 δηλώνει την ενεργή συμπαράστασή του στους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών και αποδεικνύει με πράξεις ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς του.

Έτσι, η οικογένεια του ΑΝΤ1 συντάσσει τις δυνάμεις της με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» σε μια συνεργασία για την άμεση ανακούφιση και στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα. Για αυτό τον σκοπό, δημιουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για την προσφορά οικονομικής βοήθειας σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2103646005 και 2103609825.

Λόγω της επιτακτικής ανάγκης για πληροφόρηση, ο ΑΝΤ1 τροποποίησε από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμά του με σκοπό την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Μέσα από ένα μαραθώνιο ανταποκρίσεων από τα πύρινα μέτωπα, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταγράφοντας και μεταδίδοντας όλες τις εικόνες και τις εξελίξεις της πύρινης τραγωδίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ο ΑΝΤ1 έχει τα αντανακλαστικά και ανταποκρίνεται πάντα με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες των πολιτών και στις έκτακτες καταστάσεις, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες. 

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Κάνε Την Αγάπη Πράξη Και Στήριξε Τα Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ

ΣΚΟΠΟΣ//

Κάντε την αγάπη πράξη για τα παιδιά της Φλόγας

ΣΚΟΠΟΣ//

O ANT1 στήριξε φέτος το Πάσχα το σπουδαίο έργο της «ΦΛΟΓΑΣ»

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης