ΣΚΟΠΟΣ//

Με ένα view προφέρεις κι εσύ!

Το ενημερωτικό βίντεο για τον γονιδιακό έλεγχο του καρκίνου του μαστού.

Με χιλιάδες συμμετέχοντες σε όλη την Ευρώπη, το φετινό Race for the Cure® διεξήχθη σε digital μορφή. Εντύπωσε έκανε το γεγονός ότι η διοργάνωση της Ελλάδας φέτος, συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 12.000 άτομα και ενημερώθηκαν πάνω από 4.500 για τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών.

Η AstraZeneca συμμετείχε ως επίσημος χορηγός στο φετινό digital Race for the Cure®, στήριξε για 4η συνεχή χρονιά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής».

Επιπλέον, η εταιρεία θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω το έργο του  Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και να τονίσει τη μεγάλη σημασία του γονιδιακού ελέγχου προσφέρει ένα ευρώ για κάθε view του ενημερωτικού βίντεο με τίτλο «Γονιδιακός έλεγχος: Η σημασία του για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών», στο οποίο έγκριτοι επιστήμονες συζητούν για την αξία του γονιδιακού ελέγχου.

Το ενημερωτικό βίντεο έχει αναρτηθεί και στη σελίδα Facebook του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Μπορείς να χαρίσεις κι εσύ ένα view, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας κατά του καρκίνου!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η Thrive Global Greece θα πραγματοποιήσει ένα δωρεάν webinar, με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής μας υγείας.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του webinar και δήλωσε συμμετοχή.

  Ίσως σε ενδιαφέρει…

  ΣΚΟΠΟΣ//

  Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο digital event ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη

  ΣΚΟΠΟΣ//

  Τρέξε Κι Εσύ Για Τη Ζωή

  ΣΚΟΠΟΣ//

  Από Ασθενής Εθελόντρια

  Εγγραφή στο Thrive Newsletter

  Thrive Global
  Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

  - Μαρκος Αυρηλιος

  Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης