ΕΥΕΞΙΑ//

Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης

Η εκστρατεία που υμνεί τη μοναδικότητα της αληθινής ομορφιάς κάθε ανθρώπου.


Στα επόμενα 2 λεπτά θα μάθεις:

-Ποια εταιρεία τρέχει τη νέα εκστρατεία για την ομορφιά.
-Ποιο είναι το βασικό ιδεώδες της εκστρατείας.


Σμιλεύεται η ομορφιά; Σίγουρα ναι. Όμως αν η ομορφιά μπορεί να σμιλευτεί, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, δεν μπορεί. Αυτό υποστηρίζει η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie, που υμνεί τη μοναδικότητα και την αληθινή ομορφιά κάθε ανθρώπου η οποία πηγάζει από μέσα του και κρύβεται στο βλέμμα, το χαμόγελο και την έκφρασή του. Η εκστρατεία με τίτλο «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» εμπνέεται από την τέχνη και το ιδεώδες της αρχαιοελληνικής ομορφιάς, η οποία είναι συσχετισμένη με την ισορροπία, την αρμονία, το μέτρο και τη συμμετρία δημιουργώντας συναισθήματα έλξης, ευημερίας και γαλήνης.

Η Allergan Aesthetics στο πλαίσιο της εκστρατείας αναδεικνύει το όραμά της το οποίο είναι να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, πρεσβεύοντας το ιδεώδες της αληθινής ομορφιάς καθώς «Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και αναδεικνύεται με ένα χαμόγελο».

Η αληθινή ομορφιά, η έννοια του μέτρου και του φυσικού αποτελέσματος, χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα όλων των καινοτόμων και αποτελεσματικών θεραπειών της οι οποίες βρίσκονται στην αιχμή της Αισθητικής Ιατρικής.

Με κύριο όχημα το σποτ «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης», το οποίο γυρίστηκε στο στούντιο του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου υπό τη σκηνοθεσία του Γιάννη Βασταρδή, η Allergan Aesthetics παροτρύνει τους ανθρώπους να τολμούν με αυτοπεποίθηση να πετύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γιορτάζουν κάθε μέρα τη μοναδικότητα της αληθινής ομορφιάς. Η εκστρατεία ‘τρέχει’ στα εταιρικά και προϊοντικά digital κανάλια της Allergan Aesthetics.

Μάθε περισσότερα για την εκστρατεία «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» στο Facebook, Juvéderm Greece, στο Instagram Allergan Aesthetics Greece, Juvéderm Greece, CoolSculpting Greece  και στο www.allerganaestheticsbeautyday.gr

Διάβασε ακόμα:

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

For HER! Ένα Σπουδαίο Μήνυμα Για Όλες Τις Γυναίκες

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Η Ομορφιά Είναι Εσωτερική

ΣΚΟΠΟΣ//

Χάρισε σπίτι σε ένα αδέσποτο σκυλάκι

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης