ΣΚΟΠΟΣ//

Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

Ένα bazaar για την ενίσχυση του Σωματείου.

Μια γιορτή  προσφοράς και αγάπης, που έγινε ένας επιτυχημένος θεσμός, και έχει μοναδικό στόχο να στηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού Σωματείου “Φίλοι της Μέριμνας”, επαναλαμβάνεται για 5η χρονιά φέτος.

Στο Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, που συνδιάζει την αξία του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις για καλό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30/6 & 3/7, στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα, θα βρείτε αντρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε από καινούργια και second hand είδη από όλα τα στυλ και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και να ανακαλύψετε παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, όλα επιλεγμένα με φροντίδα από τους Φίλους της Μέριμνας, σας περιμένουν για να τα βάλετε στην ζωή σας για καλό σκοπό.

Ας μην ξεχνάμε ότι η ανακύκλωση και η επιλογή second hand ρούχων και αξεσουάρ, είναι ό,τι πιο οικολογικό και ηθικό στον χώρο της μόδας.

Διάβασε ακόμα:

Ζωή χωρίς πλαστικά

«Υιοθέτησε μια παραλία»

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

«Μπαμπά μου Ζεις για Πάντα στην Καρδιά μου!»

COVID-19//

Αυτό το Πάσχα, Κάνε την Αγάπη Πράξη

ΣΚΟΠΟΣ//

Η Παχυσαρκία είναι νόσος και αντιμετωπίζεται!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης