ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Η πυξίδα της επαγγελματικής επιτυχίας

Βρες τη σωστή κατεύθυνση.


Στα επόμενα 2 λεπτά θα μάθεις:

-Πώς θα γνωρίσεις επιτυχημένους επαγγελματίες.
-Πώς θα αποκτήσεις νέες δεξιότητες.


Η ανακάλυψη της πυξίδας συνέβαλε στην ανάπτυξη της ναυσιπλοΐας και κατά συνέπεια στην ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού. Άρα, κάποιος ξεκινώντας το ταξίδι προς την προσωπική ολοκλήρωση και επιτυχία χρειάζεται να ανακαλύψει την δική του πυξίδα ως εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Η αναζήτηση της πυξίδας που θα σε οδηγήσει στην κατεύθυνση προς την εκπλήρωση του στόχου σου, δεν θα είναι ένα πήδημα στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο. Θα πρέπει ν’ ανιχνεύσεις τις προϋποθέσεις και να βρεις εκείνα τα συστατικά και τον τρόπο που θα φτιάξεις την πυξίδα σου. Ορίστε τι μπορεί να σε βοηθήσει:

1.Παρακολούθησε σεμινάρια για επαγγελματική επιτυχία

Μέσα από σεμινάρια τέτοιους είδους, ακόμα και εάν είσαι πολύ νέος, που σίγουρα είναι μόνο θετικό, σου δίνεται η ευκαιρία να ακούσεις επιτυχημένους επαγγελματίες ή άλλους συμμετέχοντες με τις ίδιες ανησυχίες. Οι γνώσεις που θα πάρεις όχι μόνο θα σε διαφοροποιήσουν ως επαγγελματία από τους άλλους, αλλά μπορεί και να σου προσδώσουν στοιχεία ηγεσίας. Να σε κάνουν δηλαδή να ξεχωρίσεις από την αρχή από το σύνολο.

2.Δημιούργησε παραγωγικό χρόνο

“Time is on your side”. Γνωρίζοντας και εξειδικεύοντας τους στόχους σου και έπειτα τα βήματά σου προς την επίτευξη τους, δημιουργείς παραγωγικό χρόνο, άρα κάνεις τον χρόνο να δουλεύει για εσένα. Αποφεύγεις πισωγυρίσματα, στασιμότητες, κενά αδράνειας και ελαχιστοποιείς κενά από απογοήτευση.

3.Πάτα γερά και δράσε γρήγορα και αποφασιστικά

Ξεκινώντας από τον ορισμό του οράματος και δημιουργώντας το πλάνο των στόχων σου, μαθαίνεις τον τρόπο σκέψης που χρειάζεται ώστε να συνεχίσεις την πορεία σου με πρακτικά εφαρμόσιμο τρόπο. Πώς ακριβώς; Αξιοποιώντας συμβουλές που πηγάζουν από τη βιβλιογραφία-κλασική και μοντέρνα. Ανιχνεύοντας σύγχρονες τακτικές του πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο για να σου φέρει τις επιτυχίες που σου αξίζουν. Με αυτούς τους τρόπους αποκτάς τις δεξιότητες που χρειάζεσαι ώστε να βαδίσεις προς την επιτυχία.

Όλα τα παραπάνω σε τοποθετούν σε μια αφετηρία για κάτι δραστικά επιτυχημένα καινούργιο αλλά κυρίως δίνουν συγκεκριμένη κατεύθυνση στην πυξίδα σου.

Διάβασε ακόμα:

Αναζήτησε Τη Δική Σου Επιτυχία Για Να Ζήσεις Το «Ταξίδι» Που Επιθυμείς

Τα 3 Κλειδιά Της Επιτυχίας Για Οποιονδήποτε Στόχο

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Strategic planning: Πώς θα σε οδηγήσει στην επιτυχία

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Το παράδοξο των ταλέντων

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Μας αφορά όλους;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης