ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Η Πόλη Των Ρομπότ Έρχεται Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα

Η συναρπαστική διαδραστική εμπειρία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους έρχεται τον Φεβρουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να γίνεις για λίγο αστροναύτης, να κάνεις μία βόλτα στον γαλαξία μας και να ζήσεις τη ζωή ενός αστεριού; Αν μπορούσες να ανακαλύψεις μερικά από τα πιο σύγχρονα ρομπότ στον κόσμο και να περιηγηθείς στις μοναδικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και να ζήσεις μία απόλυτη εμπειρία;

Ανδροειδή ρομπότ, ρομπότ – σκύλος, ρομπότ 4ης γενιάς, ρομπότ – μέδουσα και ρομπότ ψάρι, 3D εκτυπωτές και μία κάσκα Μικτής Πραγματικότητας. Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν στη μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, την «City of Robots» από τον Φεβρουάριο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η έκθεση πραγματοποιείται με την επιμέλεια και την εγκυρότητα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Μία Βραδιά Γεμάτη Ευχαριστώ

ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Ένα απόγευμα ευεξίας γεμάτο γυμναστική και ενέργεια

THRIVE TV SHOW//

Μάνος Γαβράς: «Είμαι Ευτυχισμένος Που Είμαι Στην Ελλάδα»

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης