Γινόμαστε ένα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αυτήν την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 23:45, συντονιζόμαστε στον ΑΝΤ1 για μία ξεχωριστή συναυλία.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε για όλους εμάς που μείναμε σπίτι αυτή την περίοδο της πανδημίας δίνοντάς μας χαρά κι ελπίδα. Σε μια ζωντανή διαδικτυακή εμφάνιση στο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, αλλά και στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς θύμισε τις μεγάλες του επιτυχίες που συνδέθηκαν με σημαντικές στιγμές της ζωής μας. 

Σαράντα λεπτά γεμάτα μουσική και τραγούδια από μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες. Τραγούδια αγαπημένα που τραγουδήσαμε κι εμείς μαζί του σε συναυλίες τότε που τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Αυτήν την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 23:45, ο ΑΝΤ1, θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα ελπίδας του καλλιτέχνη για να επανέλθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στη ζωή μας, θα προβάλει για όλους εμάς αυτή τη διαδικτυακή «συναυλία». Την Παρασκευή το βράδυ γινόμαστε ένα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού, όλα τα έσοδα από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού. 

  Ίσως σε ενδιαφέρει…

  ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

  Κάτι… ανθίζει στο Ηρώδειο

  ΠΡΟΣΩΠΑ//

  Ελεάνα Βραχάλη: «Στη μόνιμη αναμέτρηση με το σκοτάδι, επιλέγω το φως!»

  X-MAS THRIVE//

  7 δημιουργικές ιδέες για τις φετινές διαφορετικές γιορτές

  Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης