ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Γίνε ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα λάβει πλήρη επιμόρφωση στην παιδιατρική διατροφή!

Κορυφαίοι εκπαιδευτές, με πολυετή εμπειρία και υψηλής επιστημονικής στάθμης τυπικά προσόντα θα σε μυήσουν στα μυστικά μίας θαυμάσιας εξειδίκευσης με υψηλές προοπτικές καριέρας.

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society) είναι ένα σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα.

Μετά από 10 χρόνια ενεργούς παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι και έχοντας συμβάλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία δημιουργεί το “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES” με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας.

Master Nutritionist in Pediatric Nutrition:

Μεταπτυχιακά επιμορφωτικά μαθήματα στην παιδιατρική διατροφή και εκπαιδευτικά σεμινάρια Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” περιλαμβάνει την παρουσίαση των βασικών αρχών που διέπουν την επιστήμη της παιδιατρικής διατροφής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των ειδικών θεμάτων που σχετίζονται με αυτή: ενεργειακές και θρεπτικές απαιτήσεις (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία), αναγνώριση της παιδικής παχυσαρκίας, διερεύνηση αιτιολογίας και συνεπειών προβλημάτων θρέψης και ψυχικής υγείας, η έκταση των εν λόγω προβλημάτων στην ελληνική επικράτεια κλπ.

Η κατανόηση των προστατευτικών και επιβαρυντικών παραγόντων στην παιδική διατροφή, συμβάλλει στην ανάπτυξη τεχνικών τροποποίησης των διατροφικών επιλογών, της φυσικής δραστηριότητας, αλλά και των στόχων εκπαίδευσης του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Σκοπός της εκπαίδευσης “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” είναι η παροχή γνώσεων αναφορικά με τη σημασία της παιδιατρικής διατροφής και η κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών, με απώτερο σκοπό την αποτελεσματική διατροφική υποστήριξη των παιδιών και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2102520977 ή στο email: studies@elde.gr

Εγγραφείτε μέχρι 16/10 στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition» και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής!

Διάβασε ακόμα:

Είναι μια vegan διατροφή ασφαλής για τα παιδιά;

Brunch time: Πώς να εντάξουμε το brunch στη διατροφή μας, χωρίς να επηρεαστεί η ζυγαριά μας

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Επιδημικές διαστάσεις της παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα

ΕΥΕΞΙΑ//

Σεμινάριο Διεπιστημονικής Εκπαίδευσης της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES για την παιδική παχυσαρκία

ΕΥΕΞΙΑ//

Η Μεσογειακή Διατροφή Μπορεί Να Σώσει Τον Πλανήτη

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης