ΣΚΟΠΟΣ//

Φέτος αγόρασε μαρτάκι από τα Παιδικά Χωριά SOS

Και στήριξε παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Επειδή ο Μάρτιος πλησιάζει, πριν βιαστείς να αποκτήσεις το μαρτάκι σου για να προστατευτείς από τον ήλιο και να μην τον αφήσεις να σε κάψει, προτίμησε ένα από τα δύο σχέδια που θα βρεις στο eshop των Παιδικών Χωριών SOS και βοήθησε τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Γιατί με 4 μόλις ευρώ, βοηθάς κι εσύ τα Παιδικά Χωριά να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν τα εξής προγράμματα: Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο, Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, Ξενώνα Bρεφών SOS στην Αθήνα, Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, τον Πειραιά και τις Σάπες Ροδόπης, Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Κάνε τις γιορτινές αγορές σου, στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS

ΣΚΟΠΟΣ//

4 Μαθήματα Ζωής Από Μία Μητέρα Των Παιδικών Χωριών SOS

ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Wellness Weekend Προσφοράς Και Αγάπης!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης