THRIVE TV SHOW//

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Μεγάλωσα Με Παρωπίδες Και Κάποια Στεγανά Που Δεν Με Βοήθησαν Στη Ζωή Μου»

Ο γνωστός pastry chef μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive για τη μεγάλη του αγάπη: τη ζαχαροπλαστική.

Αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη για τη ζαχαροπλαστική στα 35 του χρόνια. Τρεις φορές στην εβδομάδα στο πρωινό του ΑΝΤ1 μας παρουσιάζει γευστικές συνταγές ενώ είναι και πατέρας μίας υπέροχης κόρης. Σπούδασε στην Ελλάδα και τη Γαλλία και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου σεφ ζαχαροπλάστη το 2014. 

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική και πώς αντιδρούσαν οι γονείς του; Ποια είναι η αγαπημένη του γεύση και τι κατά τη γνώμη του κάνει έναν ζαχαροπλάστη να ξεχωρίζει; Μπορούμε να τρώμε υγιεινά γλυκά; Τι σχέση έχει με την κόρη του, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό; Και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει η συγχώρεση, αλλά και η γυμναστική;

Διάβασε ακόμα:

Κώστας Κόκλας: «Προσπαθώ Να Αφιερώνω Πιο Πολύ Χρόνο Σε Εμένα»

Βάσω Στασινού Νικοπολίδη: «Φροντίζω Πάντα Να Είμαι Ο Εαυτός Μου»

Ίσως σε ενδιαφέρει…

THRIVE TV SHOW//

Δημήτρης Τσουκαλάς: «‘Ήθελα Να Βοηθήσω Τους Ανθρώπους Με Χρόνιες Παθήσεις»

THRIVE TV SHOW//

Δημήτρης Σταματίου: «Πρέπει Να Πηγαίνουμε Ένα Βήμα Τη Φορά»

THRIVE TV SHOW//

Ανδρέας Βούρος: «Για Να Είναι Υγιής Μία Εταιρεία, Πρέπει Να Είναι Υγιείς Οι Εργαζόμενοί Της»

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης