ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Δες Ξανά Τον Κόσμο Σε Υψηλή Ανάλυση

Αν έχει φτάσει η στιγμή που δυσκολεύεσαι να διαβάσεις κοντά, βρες τα σωστά γυαλιά και αναβαθμίσε την ποιότητα της ζωής σου.

Η στιγμή που αρχίζεις να δυσκολεύεσαι να δεις κοντά έρχεται συνήθως πιο νωρίς απ’ ό,τι φαντάζεσαι, γύρω στα 40. Γι’ αυτό, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, επιλέγεις να την αγνοήσεις. Έτσι, καθυστερείς να βάλεις γυαλιά και αρχίζεις σταδιακά, χωρίς να το συνειδητοποιείς, τις θυσίες, με πρώτη την πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ζεις καλύτερα. Βλέπεις ζούμε σε ένα κόσμο που οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες είναι γραμμένες με μικρά γράμματα.

Ποια είναι τα πρώτα σημάδια και πως σε επηρεάζουν.

1.Περιορίζεις τον χρόνο που περνάς διαβάζοντας. Είτε είσαι λάτρης του χαρτιού, είτε αναζητάς την είδηση σερφάροντας στο διαδίκτυο το πρώτο σημάδι ότι η όραση σου έχει χειροτερεύσει είναι όταν σταματήσεις να παίρνεις την κυριακάτικη σου εφημερίδα σου ή να μπαίνεις στα αγαπημένα σου site. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κοινωνικότητα σου, καθώς περιορίζει τη δυνατότητα σου να συμμετέχεις σε συζητήσεις.

Βλέπεις ζούμε σε ένα κόσμο που οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες είναι γραμμένες με μικρά γράμματα.

2.Σταματάς να μελετάς τις ετικέτες τροφίμων. Έτσι αποχωρίζεσαι μια συνήθεια που βελτιώνει την ποιότητα της διατροφής σου. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές που διαβάζουν τις ετικέτες τροφίμων είναι πιο υγιείς γιατί μαθαίνουν να ξεχωρίζουν και να αποφεύγουν τρόφιμα με κρυφή ζάχαρη και αλάτι, λιπαρά, αλλά και επιβαρυντικά συντηρητικά. Επίσης, διατηρούν το βάρος τους ευκολότερα.

3.Παραλείπεις να ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης. Έτσι αυτόματα χάνεις τη δυνατότητα για ορθή χρήση ακόμα και τον πιο απλών προϊόντα καθώς δεν έχεις  πρόσβαση στις λεπτομέρειες που είναι σημαντικό να ξέρεις.

Τι μπορείς να κάνεις.

Οι ειδικοί έχουν καλά νεά. Τη μάχη με τα ψιλά γράμματα μπορείς να την κερδίσεις. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορείς να βρεις «έξυπνα» γυαλιά που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την κοντινή σου όραση, ακόμα κι αν ήδη φοράς γυαλιά ή φακούς. Για την ανάκτηση της οπτικής σου ευελιξίας προτείνουν τη Varilux που προσφέρει τα πιο τεχνολογικά προηγμένα πολυεστιακά γυαλιά, που εξασφαλίζουν όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις αποστάσεις, κάθε στιγμή σε επίπεδα που αγγίζουν τη φυσική όραση.

Τι χρειάζεται οπωσδήποτε να θυμάσαι; Ότι η ποιότητα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Και τα σωστά γυαλιά είναι μία από αυτές.

Διάβασε ακόμα:

5 Ανύποπτα Σημάδια Που Αποκαλύπτουν Ότι Δεν Βλέπεις Καλά

Βρες Πάλι Σκοπό Με Καθαρή Ματιά

3 Απλά Προβλήματα Που Σε Κάνουν Πιο Αργό Όσο Μεγαλώνεις

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Η Δύναμη Του Εσωστρεφή

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Πώς να θέτεις υγιή όρια στους άλλους

ΕΥΕΞΙΑ//

Είναι Ή Δεν Είναι Ασθένεια Το Βurnοut;

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης