ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Χρόνια Πολλά Μαμά!

Όσο χρονών και αν γίνεις για τη μαμά σου θα είσαι πάντα παιδί. Και το "Σ' αγαπώ" σου θα είναι για εκείνη πάντα το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να της χαρίσεις.

Την αγαπάς από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε φέρνει στον κόσμο και σε κρατά στην αγκαλιά της χωρίς να ξέρεις γιατί. Και κάθε μέρα της ζωής σου που περνά αυτή η αγάπη μεγαλώνει όλο και πιο πολύ και μαζί της και όλα αυτά που εκείνη κάνει και νιώθει μόνο για σένα. Τα ξενύχτια, τα καρδιοχτύπια, τα άγχη, οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα γέλια και τα δάκρυα, η ανησυχία και η ευχή να είσαι πάντα καλά όσο χρονών και αν γίνεις. Και εσύ πια ξέρεις πως όσο χρονών και αν γίνεις αυτή η αγάπη θα είναι εκεί κάθε μέρα και μεγαλύτερη. Και πως θα είναι πάντα εκεί δίπλα σου είτε της το ζητήσεις είτε όχι και πάντα θα σε ρωτάει αν έφαγες, αν κοιμήθηκες, αν πήρες μαζί σου ζακέτα, αν περνάς καλά, αν χρειάζεσαι κάτι.

Γιατί εκείνη σε αγαπάει πριν καν ακόμα σε δει και σε αγγίξει με τη μεγαλύτερη αγάπη που μπορεί να νιώσει ο άνθρωπος. Με μια αγάπη που, όσο χρονών και αν είσαι, αξίζει σήμερα και κάθε μέρα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ένα φιλί και ένα «σ’αγαπώ» όπως τότε που ήσουν παιδί. Σαν και αυτά που και εσύ θα λάβεις σήμερα αν είσαι μάμα. Σαν και αυτά που μόνο η μητρότητα μπορεί να σου χαρίσει και να σε κάνει να ανοίξεις την αγκαλιά σου και να πολλαπλασιάσεις την αγάπη σου για να συνεχίσουν οι μαμάδες όλου του κόσμου να προσφέρουν μοναδικά και απλόχερα όσα μόνο εκείνες ξέρουν και μπορούν.

Χρόνια Πολλά Μαμά! Πάντα! 

Διάβασε ακόμα: 

Μητρότητα: Το Καλύτερο Μεταπτυχιακό

Είσαι Μαμά; Είσαι Πιο Έξυπνη 

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι επιτυχημένος ακόμα και αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Πώς να ξεχωρίσεις ως εργαζόμενος

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Πώς να δημιουργήσεις ένα χώρο εργασίας στο σπίτι που βελτιώνει την παραγωγικότητά σου

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης