ΤΟ THRIVE ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ//

Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό Και Διατροφή. Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις.

Ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης δίνει επιστημονικές απαντήσεις για το πώς με τη βοήθεια μίας στοχευμένης διατροφής μπορεί να αντιμετωπιστεί, ακόμα και να αντιστραφεί μία αυτοάνοση διαταραχή.

Τι είναι η ανοσοπροστατευτική διατροφή και πώς μπορεί να γίνει εκείνη ένας αποτελεσματικός σύμμαχος στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων; Στην επικαιροποιημένη έκδοση του βιβλίου «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης δίνει επιστημονικές απαντήσεις μέσα από τα πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για το πώς με τη βοήθεια μίας στοχευμένης διατροφής μπορεί να αντιμετωπιστεί, ακόμα και να αντιστραφεί μία αυτοάνοση διαταραχή.

Πρόκειται για έναν απόλυτο οδηγό πρόληψης και αντιμετώπισης των αυτοάνοσων διαταραχών που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να προστατεύσουν το ανοσοποιητικό τους, ασθενείς με αυτοάνοσα, ευαισθητοποιημένους επιστήμονες υγείας, καθώς και σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στη θεραπευτική προσέγγισή τους.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»,θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 20.30, στον IANOS | Σταδίου 24, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή» πατήστε εδώ.

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

10 Ερωτήσεις για τα αυτοάνοσα νοσήματα

THRIVE TV SHOW//

Κωνσταντίνος Ξένος: «Η Διατροφή Είναι Ένα Μαγικό Δώρο Που Έχουμε Από Την Φύση»

ΕΥΕΞΙΑ//

Έρευνα: Οι Τροφές Που Προστατεύουν Τον Εγκέφαλό Σου

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης