ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Αναγνώρισε Τα Συναισθήματά Σου Με Τη Βοήθεια Της Τεχνολογίας

Γιατί η τεχνολογία είναι στο πλευρό σου.

Η καρδιά σου χτυπάει πιο δυνατά, η πίεση του αίματος αυξάνεται και αρχίζεις να ιδρώνεις. Τι συμβαίνει; Νιώθεις άγχος, πίεση ή στενοχώρια; Κάποιες φορές δεν συνειδητοποιείς ότι νιώθεις αρνητικά συναισθήματα, αλλά οι μετρήσεις σου άλλα δείχνουν. Κάποιες άλλες πάλι προσπαθείς να τα κρύψεις. Και νομίζεις ότι μπορείς να κρυφτείς από τους γύρω σου. Όχι όμως και από το Feel. Το πρώτο wearable στον κόσμο που αναγνωρίζει και καταγράφει συναισθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέσω εφαρμογής, παρέχει στους χρήστες συμβουλές για να επιτύχουν την συναισθηματική ευεξία και ισορροπία. Εμείς το δοκιμάσαμε! Συμμετείχαμε στο ειδικό τεστ για τη λειτουργία του, παρακολουθήσαμε επιλεγμένο υλικό μέσω Virtual Reality γυαλιών και το Feel κατέγραψε τα συναισθήματά μας.

Με μια ματιά

Το Feel αποτελείται από 3 μέρη: το wristband με τους αισθητήρες ανίχνευσης συναισθημάτων, την εφαρμογή για το κινητό και τους ειδικούς αλγόριθμους που έχει αναπτύξει η ομάδα της Sentio – της εταιρίας που το σχεδιάζει. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του wristband παρακολουθούν τις αλλαγές στα βιοσήματα από τον καρπό του χρήστη, οι αλγόριθμοι συλλέγουν τα δεδομένα, τα επεξεργάζονται και αναγνωρίζουν τη συναισθηματική του κατάσταση. Η εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί σαν ένα συναισθηματικό ημερολόγιο, στο οποίο ο χρήστης παρακολουθεί και καταγράφει τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να βρίσκει προσωποποιημένες συμβουλές και real-time coaching για να καταλάβει, να επεξεργαστεί και να βελτιώσει την συναισθηματική του κατάσταση.

Το Feel καταγράφει τις διάφορες μετρήσεις του οργανισμού σου, όπως για παράδειγμα τον ρυθμό της καρδιάς σου και την θερμοκρασία του σώματός σου, αντιλαμβάνεται πώς αισθάνεσαι και σε βοηθάει να διατηρείς μία ισορροπημένη συναισθηματική ευεξία.

Αν κι εσύ θέλεις να δοκιμάσεις το Feel, μπορείς να συμμετάσχεις στα ειδικά τεστ μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου και να πάρεις μέρος στην κλήρωση για να το κερδίσεις!

Διάβασε ακόμα:

Καταπολέμησε Το Στρες Με Τη Βοήθεια Της Τεχνολογίας

Η Τεχνολογία Είναι Εργαλείο. Η Λύση Είσαι Εσύ

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΕΥΕΞΙΑ//

Συναισθηματική πείνα… αντιμετώπισέ την

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Τα 6 συναισθήματα που σου δείχνουν ότι είσαι σε λάθος δρόμο

THRIVING BUSINESS//

8 τρόποι για να μην χάσεις το κίνητρο για τη δουλειά σου

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης