ΣΚΟΠΟΣ//

Αν Δεν Είσαι Έτοιμος… Προχώρα

Ο ιδανικός σου εαυτός θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Τις περισσότερες φορές στη ζωή σου δεν είσαι έτοιμος για αλλαγές. Δεν είσαι έτοιμος για σπουδαία βήματα εγχειρήματα. Σε αυτές τις στιγμές καλό είναι να μην διστάζεις και να προχωράς μπροστά. Με ποιον τρόπο; Με το να γίνεις ο ιδανικός σου εαυτός.

Τι θα πει «Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός»

Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός, δεν σημαίνει κάνε τον καμπόσο. Ούτε πες ψέματα (στον εαυτό σου ή στους άλλους).

Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός, δεν σημαίνει κάνε ανοιχτή εγχείρηση πριν γίνεις γιατρός. Ούτε να βγεις στη σκηνή χωρίς να ξέρεις τι να πεις.

Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός, σημαίνει κάνε ό,τι έκανε εκείνος για να φτάσει εκεί που είναι.

Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός, σημαίνει διάβασε, μάθε, ρώτα, προετοιμάσου, εξασκήσου, χτύπα, πόνα, «και τι έγινε», σήκω, συνέχισε, ίδρωσε, προχώρα, απόλαυσε τη διαδρομή.

Κι όλα αυτά μέχρι να ετοιμαστείς κατά 60 με 70%. Τότε μπορείς να κάνεις τη μεγάλη κίνηση. Το μετα-βήμα. Την ομιλία, τη συναυλία, την εγχείρηση, τη�� εταιρία.

Κι αν φοβάσαι;

Ήρθε η ώρα σου να βγεις στη σκηνή αλλά φοβάσαι; Κάν’ το.

Μετά από χρόνια σπουδών και πρακτικής ήρθε η σειρά σου να εγχειρήσεις αλλά είναι η πρώτη φορά; Προχώρα (έχε απλά κάποιον πιο έμπειρο δίπλα σου). 100% έτοιμος δεν θα είσαι ποτέ. Ο μόνος τρόπος για να γίνεις 100% έτοιμος είναι να κάνεις το μεγάλο βήμα ακόμα και αν είσαι κατά 60 με 70% έτοιμος.

Γίνε αυτός που θέλεις, κάνοντας αυτά που θα έκανε, αυτός που θέλεις να γίνεις.

Αυτό σημαίνει «Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός».

Δώσε του ένα όνομα και ρώτα τον. Εσύ τι έκανες; Έπειτα ξεκίνα να εφαρμόζεις τις συμβουλές του.


Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα Στρατηγική και Καινοτομία σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία Διαδικτύου (e-awards). Υπήρξε ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές της επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί. Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Διάβασε ακόμα:

Άλλαξε Νοοτροπία Και Βρες Τον Σκοπό Σου

Τα 5 Καλά Της Μοναξιάς

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΣΚΟΠΟΣ//

Βρες Τον Αυθεντικό Σου Εαυτό

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

7 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Είσαι Επιτυχημένος Ακόμα Και Αν Εσύ Δεν Το Καταλαβαίνεις

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ//

Πώς Να Πουλήσεις Τον Εαυτό Σου Σε 30 Δευτερόλεπτα!

Εγγραφή στο Thrive Newsletter

Thrive Global
Μην επιτρέπεις ποτέ το μέλλον να σε προβληματίζει. Θα το αντιμετωπίσεις, αν πρέπει, με τα ίδια όπλα της λογικής που σε εξοπλίζουν σήμερα εναντίον του παρόντος.

- Μαρκος Αυρηλιος

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης