ΕΥΕΞΙΑ//

3 μυστικά για απώλεια κοιλιακού λίπους

Σε έναν κόσμο όπου οι διαφημίσεις μας κατακλύζουν από παντού δεν είναι περίεργο να αποκτάμε εμμονή με τους κοιλιακούς.


Στα επόμενο λεπτό θα μάθεις:

-Πώς το πράσινο τσάι σε βοηθάει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά.
-Τι είναι η διαλειμματική προπόνηση και γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις.


Οι άνθρωποι που ξεκινάνε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους δεν αναρωτιούνται «Πώς θα ζήσω περισσότερο;» ή «Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω περισσότερη ενέργεια;» αλλά το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται σχεδόν πάντα στο «Πώς να χάσω κιλά ή ακόμα πιο συγκεκριμένα πώς θα χάσω το κοιλιακό λίπος;».

Υπάρχουν, λοιπόν, 3 μικρά αλλά σημαντικά tips που πρέπει να υιοθετήσεις για να αποκτήσεις την πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά.

1.Πίνε πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό μας και παράλληλα καταπολεμά τα κύτταρα που προκαλούν καρκίνο, αλλά μία από τις βασικές λειτουργίες του είναι ότι ενισχύει την λιπόλυση. Περιέχει κατεχίνες που έχουν θερμογόνο δράση και συνεπώς διεγείρουν τη διαδικασία καύσης λίπους. Προτίμησε λοιπόν να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι αντί για καφέ.

2.Κάνε διαλειμματική προπόνηση

Δοκίμασε την προπόνηση HITT, δηλαδή μίας μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, στην οποία εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντονης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης.

Οι συνεδρίες μπορεί να κυμαίνονται από 4 έως 30 λεπτά. Αυτές οι σύντομες, έντονες προπονήσεις βελτιώνουν την αθλητική απόδοση και τη φυσική κατάσταση, στοχεύοντας στη βελτίωση του μεταβολισμού της γλυκόζης, καθώς και στην καύση του λίπους.

3.Κατανάλωνε περισσότερα από τα καλά λιπαρά

Αυτό φαίνεται εντελώς αντίθετο στη λογική, αλλά πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι καταναλώνοντας περισσότερα υγιή λιπαρά, όπως καρύδα, αβοκάντο, ελαιόλαδο, ψάρι, ξηροί καρποί και σπόροι, όχι μόνο νιώθουμε περισσότερο χορτάτοι, αλλά αυξάνεται κι η διαδικασία καύσης λίπους μέσα στο σώμα μας.

Όλοι θέλουμε να κοιταζόμαστε και να αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει το καλύτερο για τον εαυτό μας έστω και μέσα από μικρά βήματα στην καθημερινότητα μας! Ακολούθησε λοιπόν αυτές τις μικρές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές και θα δεις πως σιγά σιγά θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρχική δημοσίευση στο www.logodiatrofis.gr

Διάβασε ακόμα:

Η Απλή Λύση Για Ενίσχυση Της Προπόνησης

Αερόβια Ή Αναερόβια Άσκηση;

Ίσως σε ενδιαφέρει…

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ//

Multitasking: τι μπορείς να κάνεις αντί για αυτό!

THRIVING BUSINESS//

Διαχείριση κρίσης: Πώς να μιλήσεις στην ομάδα σου

ΣΚΟΠΟΣ//

7 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου σήμερα για να γίνεις καλύτερος αύριο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης. Όροι Χρήσης