Σχετικά με εμάς

More than living. Thriving.

Image of Arianna Huffington

To Thrive Global είναι μια νέα υπηρεσία που φέρνει ο όμιλος Antenna στην Ελλάδα. Με βάση τη Νέα Υόρκη και ιδρύτρια την Arianna Huffington, προσφέρει σε εταιρίες και στο ευρύ κοινό προγράμματα και περιεχόμενο που ενισχύουν την ευεξία και την αποδοτικότητα. Μόλις σε ένα χρόνο τα προγράμματά του έχουν υιοθετηθεί από κορυφαίες εταιρίες όπως η Google ενώ το thriveglobal.com έχει γίνει το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν να ισορροπήσουν τη δουλειά και την προσωπική ζωή.

H Ελλάδα είναι η πρώτη διεθνής επέκταση του Thrive Global. Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο καινοτόμα υπηρεσία έρχεται τόσο γρήγορα στη χώρα μας με στόχο να τερματίσει την επιδημία του άγχους και της εξουθένωσης των Ελλήνων εργαζομένων.

Τα Συστατικά μας

Εταιρικά Προγράμματα

Τα εταιρικά προγράμματα του Thrive φέρνουν τις τελευταίες στρατηγικές και τα απαραίτητα εργαλεία γύρω από την υγεία και την ευεξία στο εργασιακό περιβάλλον, εμπνέοντας και επιταχύνοντας μια εταιρική κουλτούρα που βοηθά την εταιρία και τους εργαζόμενους να ευημερούν.

Media

Η πλατφόρμα περιεχομένου του Thrive είναι το σημείο συνάντησης για τη συζήτηση γύρω από την ευεξία και την αποδοτικότητα με έμφαση στη δράση και στο ποιοτικό περιεχόμενο από συντάκτες και ειδικούς.

Τεχνολογία

Μια σειρά από εφαρμογές και τεχνικές δίνουν στο κοινό μας τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για την κατάκτηση της ευεξίας του.

Ο συνδυασμός εταιρικών λύσεων, media και τεχνολογίας κάνει το Thrive Global μοναδικό αγγίζοντας τις ζωές των ανθρώπων όπου και αν βρίσκονται - στο γραφείο, στο σπίτι ή μέσω των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν.