Εταιρικά Προγράμματα Ευεξίας
Όταν οι άνθρωποι σας ευημερούν,
ευημερεί και η ίδια η επιχείρηση.

Εταιρικά Προγράμματα Ευεξίας
Όταν οι άνθρωποι σας ευημερούν, ευημερεί και η ίδια η επιχείρηση

Δραστηριοποίηση

Σκοπός

Αποδοτικότητα

Διατήρηση

Τι λέει η επιστήμη
Όταν οι επιχειρήσεις θέτουν ως προτεραιότητα τη συνολική ευεξία του ανθρώπινου δυναμικού τους -σωματική, ψυχική, συναισθηματική, πνευματική- το στρες και η εξουθένωση μειώνονται, με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητάς και την εμφανή θετική επίδραση στους δείκτες που είναι σημαντικοί για κάθε επιχείρηση.

Τι προσφέρει η Thrive Global Greece
Μέσα απ’ την έρευνα, τα διαδραστικά σεμινάρια και την τεχνολογία, φέρνουμε μια ολιστική προσέγγιση της ευεξίας, εμπνέοντας και επιταχύνοντας τη δημιουργία μιας κουλτούρας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ευημερούν.

Χρησιμοποιώντας έρευνες αιχμής από ειδικούς στις νευρoεπιστήμες, την ψυχολογία, την παραγωγικότητα, την άθληση και τον ύπνο, εξετάζουμε τα βασικά αίτια του στρες και της εξουθένωσης και τα αντιμετωπίζουμε στη ρίζα τους.

Η Πραγματικοτητα
σημερα

87%
των υπαλλήλων διεθνώς δεν είναι ενεργά αφοσιωμένοι στη δουλειά τους
78%
των επιχειρήσεων αναγνωρίζουν το στρες ως κορυφαίο κίνδυνο για την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού (περισσότερο από το κάπνισμα ή την παχυσαρκία)
96%
των διευθυντικών στελεχών δηλώνουν εξουθενωμένοι

Το Προγραμμα
Αλλαγης Συμπεριφορας

Αλλαγή Πεποιθήσεων
 • Αξιολόγηση Κουλτούρας

  Αναλύοντας τα υπάρχοντα δεδομένα των υπαλλήλων σε συνδυασμό με δικές μας έρευνες, δημιουργούμε ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας με μετρήσιμους στόχους.

 • Διαδραστικά Σεμινάρια

  Ζωντανά εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκινούν τη διαδικασία της αλλαγής συμπεριφοράς χρησιμοποιώντας την επιστήμη, την αφήγηση εμπειριών από εξέχοντα μέλη της κοινωνίας, case studies και τα χαρακτηριστικά μας μικρο-βήματα.

Αλλαγή Συνηθειών
 • Ψηφιακές Λύσεις

  Άρθρα και περιεχόμενο γύρω από τις ενότητες του σεμιναρίου αποστέλλονται σε εβδομαδιαία βάση μετά τη λήξη του, δίνοντας κίνητρο και συμβουλές για την ουσιαστική και διαχρονική αλλαγή της συμπεριφοράς.

 • Διαδραστικά Σεμινάρια

  Μια ατομική και συλλογική δομή στήριξης υπό την καθοδήγηση της Thrive, ενισχύει τη δέσμευση για αλλαγή μέσα από peer groups και εξατομικευμένες συμβουλευτικές συνεδρίες.

 • eCourses

  Διαδραστικά online σεμινάρια καλύπτουν τις ανάγκες για προγράμματα μεγάλης κλίμακας, παραδίδοντας το πρόγραμμα της Thrive στον ρυθμό του κάθε εργαζόμενου.

Αλλαγή Κουλτούρας
 • Μετρήσιμα Αποτελέσματα

  Παρακολουθούμε και βελτιστοποιούμε το κάθε πρόγραμμα με βάση τους δείκτες που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας - διακράτηση των εργαζομένων, αφοσίωση, συστηματική απουσία, πιστότητα και παραγωγικότητα.

 • Οργανωτικός Σχεδιασμός

  Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό και την εκτέλεση των λειτουργικών αλλαγών που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου του ανασχεδιασμού των διαδικασιών, της ανάπτυξης ταλέντου καθώς και του προγραμματισμού ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Καθ’ ολη τη διαρκεια της συνεργασιας

 • Εσωτερικό Marketing

  Δημιουργούμε προωθητικές ενέργειες για τους εργαζόμενους, όπως το περιεχόμενο των email, αφίσες, βίντεο και άλλα επικοινωνιακά εργαλεία με στόχο την ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

 • Διοίκηση Προγραμμάτων και Υποστήριξη

  Παρέχουμε ομάδα που διαχειρίζεται το έργο, επιβλέπει όλες τις παραμέτρους της μεταξύ μας σχέσης, και διασφαλίζει την επιτυχία του προγράμματος.

 • Έρευνα

  Δημιουργούμε για την εταιρεία σας τους δείκτες παρακολούθησης και τη μεθοδολογία μέτρησης της αλλαγής της εταιρικής σας κουλτούρας, αξιοποιώντας την επιστημονική μας ομάδα και στηριζόμενοι σε μελέτες κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.