Τα Θετικά Της Άσκησης Στη Ζωή Και Τη Δουλειά Σου

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί γιατί ήρθε η στιγμή να την εντάξεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.


Σίγουρα θέλεις να πάρεις αύξηση. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε κάποιος ότι μπορείς να αυξήσεις αυτήν την πιθανότητα με ένα τρόπο έξω από τα καθιερωμένα; Ξέρεις ότι έρευνες υποστηρίζουν πως όσοι ασκούνται συστηματικά κερδίζουν 9% περισσότερα χρήματα; Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Αν γυμνάζεσαι συστηματικά έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στο γραφείο! 

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου απαριθμεί τα οφέλη της άσκησης και γιατί ήρθε η στιγμή να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου.   


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Μάθε Να Πατάς Φρένο

Τι Να (Μην) Κάνεις Πριν Κοιμηθείς

FITNESS