Μάθε Να Πατάς Φρένο

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου δείχνει πώς να ρίξεις τους ρυθμούς σου.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.


Μήπως κι εσύ τρέχεις και μάλιστα πολύ; Δουλεύεις γρήγορα κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα; Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα κάνεις όλα βιαστικά; Έχεις ακούσει το "Κίνημα της αργής ζωής"; Πρόκειται για μία νέα τάση που σε παροτρύνει να κάνεις ένα μόνο πράγμα τη φορά και με πιο αργό ρυθμό, είτε εργάζεσαι, είτε τρως, είτε γυμνάζεσαι, μειώνοντας το στρες και βελτιώνοντας την διάθεσή σου. Πώς όμως θα το κάνεις αυτό ενώ μέχρι τώρα έχεις μάθει να τρέχεις συνέχεια;

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πότε και πού πρέπει να πατάς φρένο, να δουλεύεις με πιο ήρεμο τρόπο και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή περισσότερο. 


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Thrive: 

Διάβασε ακόμα:

Πώς Θα Αυξήσεις Τη Μνήμη Και Την Αποδοτικότητά Σου

Πώς Να Αφήσεις Τη Δουλειά Στη Δουλειά

LIVE BETTER