Συμβουλές Για Μία Υγιή Σχέση Με Την Τεχνολογία

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου εξηγεί πώς θα επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με την τεχνολογία.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνήσεις και ποιο το τελευταίο πριν κοιμηθείς; Μήπως ασχολείσαι και εσύ με το κινητό σου; Μήπως το κινητό σου είναι η προέκταση του χεριού σου; Αλήθεια ξέρεις ότι το κινητό δεν σε αφήνει να αποφορτιστείς; Ξέρεις ότι ο μέσος άνθρωπος κοιτάζει το κινητό του περισσότερες από 85 (!) φορές την ημέρα και σπαταλάει τουλάχιστον 5 ώρες στο διαδίκτυο; Ξέρεις ότι έτσι χάνεις ουσιαστικό χρόνο από τη δουλειά και τις σχέσεις σου; 

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr σου εξηγεί πώς θα επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με την τεχνολογία. 


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Τα Οφέλη Της Άσκησης Στη Σωματική Και Πνευματική Σου Ευεξία

Μικρά Μυστικά Για Να Κοιμάσαι Καλύτερα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ