Ψήφος Καρδιάς Στον Εθελοντισμό

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου γιόρτασε κι εσύ τον εθελοντισμό!Μέσα σε ένα κλίμα εκλογών, τι θα έλεγες να "ρίξεις" μία διαφορετική ψήφο; Όχι σε κάποιο κόμμα, αλλά σε κάτι διαφορετικό - στον εθελοντισμό. Τον εθελοντισμό που αποτελεί το θεμέλιο της κάθε κοινωνίας. Τον εθελοντισμό που είναι και πρέπει να είναι στάση ζωής. 

Αυτήν την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, δώσε το παρών στην πλατεία Συντάγματος και πάρε μέρος σε μία ανοιχτή γιορτή που διοργανώνεται για 16η συνεχή χρονιά. Μια γιορτή για την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο, στην οποία συμμετέχουν 40 εθελοντικοί οργανισμοί και οι χιλιάδες εθελοντές τους με μήνυμα "ψήφος καρδιάς στον εθελοντισμό". 

Μία γιορτή ανοιχτή σε όλους, που μέσα από αυτήν θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το έργο των εθελοντικών οργανισμών, να μιλήσεις με τους εθελοντές για να μάθεις για τον εθελοντισμό στην πράξη, να πάρεις μέρος σε ειδικά δρώμενα και παιχνίδια, να παρακολουθήσεις επιδείξεις πρώτων βοηθειών, αλλά και να ενημερωθείς για ζητήματα υγείας.

Πάρε λοιπόν τα παιδιά σου, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου, γίνετε εθελοντές και όλοι μαζί κάντε τον κόσμο μας καλύτερο.


Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους συλλόγους: «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Ευρωπαϊκή Έκφραση, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ALMA». Μάθε περισσότερα εδώ


Διάβασε ακόμα:

"Ο Εθελοντισμός Οδηγεί Στην Πληρότητα"

Έρευνα: Τα Οφέλη Του Εθελοντισμού Στη Ζωή Και Τη Δουλειά Σου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ