Τα Οφέλη Της Άσκησης Στη Σωματική Και Πνευματική Σου Ευεξία

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου εξηγεί ποια είναι αυτά.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.


Σίγουρα ξέρεις ότι η άσκηση συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της σωματικής σου κατάστασης και της υγείας σου. Ξέρεις όμως ότι σε βοηθάει να βελτιώσεις και την αποδοτικότητά σου; Ξέρεις ότι αν κάθεσαι για 6 συνεχόμενες ώρες για 10 έως 20 χρόνια χάνεις 7 χρόνια υγιούς ζωής; Αντίθετα, αν κινείσαι βελτιώνεις την ικανότητα λήψης αποφάσεων κατά 70%; Ακόμα και 35 λεπτά αερόβιας γυμναστικής είναι αρκετά για να βελτιώσουν τη δημιουργικότητα, τη σκέψη και τη γνωστική σου ικανότητα. 

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πόση άσκηση χρειάζεσαι, αλλά και πώς μπορεί να σε βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.   


Δες το βίντεο από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Απλοί Τρόποι Για Να Διαχειριστείς Καλύτερα Το Στρες

Μικρά Μυστικά Για Να Κοιμάσαι Καλύτερα

FITNESS