Μικρά Μυστικά Για Να Κοιμάσαι Καλύτερα

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου εξηγεί πώς μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ρουτίνα ύπνου.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.

Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου; Ξέρεις ότι ένας καλός ποιοτικά ύπνος σου εξασφαλίζει μακροζωία, υψηλά επίπεδα ενέργειας, αλλά και ένα γερό ανοσοποιητικό; Ξέρεις πόσες ώρες πρέπει να κοιμάσαι καθημερινά; Τι είναι το σύνδρομο του ανεπαρκούς ύπνου;

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου δείχνει ποιες συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις για να μπορείς να κοιμάσαι καλύτερα και περισσότερο. Να μπορείς να είσαι πιο παραγωγικός, να έχεις καλύτερη διάθεση, να καταπολεμήσεις το στρες και να απολαύσεις τα οφέλη του ύπνου στην ευεξία και την υγεία σου. Ήρθε η ώρα να φτιάξεις τη δική σου ρουτίνα ύπνου. 


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Απλοί Τρόποι Για Να Διαχειριστείς Καλύτερα Το Στρες

Τα Κλειδιά Για Αποτελεσματικό Multitasking

ΥΠΝΟΣ