Απλοί Τρόποι Για Να Διαχειριστείς Καλύτερα Το Στρες

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου εξηγεί πώς μπορείς να αποφορτιστείς εύκολα και αποτελεσματικά.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.

Πόσο συχνά ακούς τη φράση "μην αγχώνεσαι"; Αλήθεια μπορείς να το κάνεις αυτό; Όλοι μας έχουμε άγχος. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε και πώς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, να είμαστε πιο αποδοτικοί και να μειώσουμε το στρες, μέσα από μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. 

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μειώσεις το άγχος της καθημερινότητας. Είναι αποτελεσματικό το multitasking ή μήπως τελικά σε αγχώνει περισσότερο; Πώς μπορούν να σε βοηθήσουν η άσκηση και η μουσική; Υπάρχουν τρόποι για να αποφορτιστείς μέσα στην ημέρα;


Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Πώς Τα Μικρά Βήματα Θα Σε Βοηθήσουν Να Κάνεις Την Αλλαγή Που Θέλεις

Τα Κλειδιά Για Αποτελεσματικό Multitasking

ΣΤΡΕΣ