Πώς Τα Μικρά Βήματα Θα Σε Βοηθήσουν Να Κάνεις Την Αλλαγή Που Θέλεις

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου δείχνει τον τρόπο.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.


Καθημερινά παλεύεις με τις συνήθειές σου. Προσπαθείς να αποβάλλεις τις κακές και να υιοθετήσεις άλλες, περισσότερο υγιεινές. Κάποιες φορές τα καταφέρνεις και άλλες όχι. Ξέρεις γιατί; Γιατί δυστυχώς οι κακές υπερισχύουν. Τι κάνεις λοιπόν για να παραμερίσεις τις κακές και να ασχοληθείς με τις καλές; Πόσες ημέρες χρειάζεσαι για να μπορέσεις να κόψεις το κάπνισμα, να τρως καλύτερα και να γυμνάζεσαι περισσότερο - και πώς θα τα καταφέρεις όλα αυτά;

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πώς τα μικρά βήματα είναι το μυστικό για τις μεγάλες αλλαγές. Γιατί είναι αυτά που θα σε φέρουν πιο κοντά σε κάθε σου στόχο.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Τα Κλειδιά Για Αποτελεσματικό Multitasking

Απλοί Τρόποι Για Να Διαχειριστείς Καλύτερα Το Στρες

LIVE BETTER