Τα Κλειδιά Για Αποτελεσματικό Multitasking

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια περιεχομένου του thriveglobal.gr σου δείχνει ποια είναι αυτά.Κάθε Κυριακή, η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, θα σου εξηγεί πώς να κάνεις το Thrive την αγαπημένη σου λέξη και πράξη. Πώς να ζεις καλύτερα και να εργάζεσαι πιο έξυπνα. Πώς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και πώς να καταπολεμήσεις την εξουθένωση και το στρες.


Ξέρεις ότι το multitasking μειώνει την απόδοσή σου έως και 40% και πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 25 λεπτά για να επιστρέψεις στο επίπεδο απόδοσης που είχες πριν σε διακόψουν; Ή μήπως νομίζεις κι εσύ ότι όταν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα είσαι πιο αποδοτικός και καταφέρνεις περισσότερα; Είναι γεγονός ότι το multitasking θεωρείται απαραίτητο προσόν - τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σου ζωή. Είναι όμως γεγονός ότι παράλληλα σε εξαντλεί. Και το χειρότερο; Τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. 

Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης του thriveglobal.gr, σου εξηγεί πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου από multitasking, υιοθετώντας συνήθειες κλειδιά. 

Δες το βίντεο από την εκπομπή Thrive:


Διάβασε ακόμα:

Πώς Τα Μικρά Βήματα Θα Σε Βοηθήσουν Να Κάνεις Την Αλλαγή Που Θέλεις

Απλοί Τρόποι Για Να Διαχειριστείς Καλύτερα Το Στρες

WORK SMARTER