Περπάτησε Για Το Περιβάλλον Στο Κέντρο Της Αθήνας

Περπάτησε, εξερεύνησε, ενημερώσου και ευαισθητοποιήσου.



Οι πιο ωραίες πρωτοβουλίες, δράσεις και εκστρατείες οργανώνονται και πραγματοποιούνται καθημερινά γύρω μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ενημερωθούμε, να ευαισθητοποιηθούμε, να κινητοποιηθούμε και να προσφέρουμε. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Thrive αναδεικνύει τις ενέργειες αυτές και σε βοηθάει να κάνεις τη δική σου αλλά και τη ζωή των γύρω σου καλύτερη.


Ξέρεις ότι μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης, αλλά και το μυστικό της μακροζωίας είναι το περπάτημα. Όπως ξέρεις και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης στην ευεξία και την πνευματική σου υγεία. Όπως καταλαβαίνεις, έχεις πολλούς λόγους για να συμμετάσχεις στο WWF Walk. Έναν ανοιχτό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, ελεύθερης συμμετοχής για όλους, που διοργανώνει το WWF Ελλάς στο πλαίσιο εορτασμού των δράσεων της περασμένης χρονιάς, την Κυριακή 14 Απριλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Δέκα σημεία στο κέντρο της Αθήνας μετατρέπονται σε «δέκα λόγους γιορτής» και συνθέτουν το WWF Walk, έναν πρωτότυπο περίπατο, μέσω του οποίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το έργο του WWF και να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια, παρουσιάσεις, εργαστήρια, εκθέσεις φωτογραφίας που κρύβουν μουσικές, γευστικές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Με εκκίνηση την πλατεία Κλαυθμώνος και με τη βοήθεια ενός ειδικού WWF χάρτη, μπορείς να ακολουθήσεις όποια διαδρομή θέλεις και να ανακαλύψεις ιστορικά σημεία του κέντρου, σημεία με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, αλλά και ιδιαίτερες γωνιές της Αθήνας, τα οποία θα παρουσιάσουν μερικά από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας, προτείνοντας έξυπνες «λύσεις» και πρακτικές φέρνοντας την ομορφιά της ελληνικής φύσης στο κέντρο της πόλης!

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις με ανθρώπους του WWF και να ενημερωθείς με διαδραστικό τρόπο, για θέματα όπως είναι η σπατάλη τροφίμων, η ρύπανση από τα πλαστικά, η υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών, η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων και η κλιματική αλλαγή.

Φόρα λοιπόν άνετα παπούτσια και περπάτησε, εξερεύνησε, ενημερώσου και ευαισθητοποιήσου. Κάνε ένα μικρό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Μάθε περισσότερα εδώ


Διάβασε ακόμα:

Μικρά Βήματα Για Την Προστασία Της Γης

Τι Να Κάνεις Για Να Μην Πεις Το Νερό Νεράκι

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ