Τι Είδαμε Στο Τελευταίο Επεισόδιο Thrive!

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Κυριάκος Μελάς μοιράστηκαν μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια συνομίλησε με τη Ζέτα Δούκα για τη ζωή της. Αναφέρθηκε στις σπουδές της στον χορό και τη μετάβασή της στην υποκριτική ενώ, μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη. Επίσης, εξομολογήθηκε τον ρόλο που έχει η θρησκεία στη ζωή της και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία. «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία αλλά όχι για μεγάλα διαστήματα. Στα 30 μου έπαθα σοκ γιατί είχα την Αφροδίτη και είχα χωρίσει. Ήταν μεγάλη ανατροπή για μένα και ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο σεφ Κυριάκος Μελάς μίλησε στην εκπομπή Thrive για τη σχολή μαγειρικής για παιδιά που ίδρυσε πρώτος στην Ευρώπη, την «Kids Cooking Club» τονίζοντας ότι «αισθάνθηκα την ανάγκη να μετατρέψω το “μαγειρεύειν” σε “τρέφειν”. Ήθελα μία κουζίνα η οποία θα είναι ευεργετική, θα είναι ξεκούραστη και νόστιμη».

Τέλος και αυτή την Κυριακή ανακαλύψαμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, μας μίλησε για το πώς μπορούμε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον χρόνο μας.


Δες όλη την εκπομπή εδώ.

 

Διάβασε ακόμα:

Τι Σημαίνει Thrive;

Ζέτα Δούκα: "Η Ζωή Δεν Είναι Πρόβα"

ΕΥΕΞΙΑ