Πρόσφερε Αγάπη Με Ένα Ξεχωριστό Δώρο

Τι θα έκανες αν μπορούσες με ένα σου δώρο να βοηθήσεις ένα παιδί;
Στα επόμενα 5 λεπτά θα μάθεις:

- Πώς μπορείς να στηρίξεις ιδρύματα και σωματεία
- Πώς μπορείς να βοηθήσεις παιδιά που έχουν ανάγκηΤι θα έκανες αν μπορούσες με ένα σου δώρο να βοηθήσεις ένα παιδί; Ή να στηρίξεις ένα σύλλογο ή οργανισμό να καλύψει τις ανάγκες του χρόνου; Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, σίγουρα σκέφτεσαι τι δώρο να πάρεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Τι κάρτες να διαλέξεις, τι μικροαντικείμενα και γούρια να αγοράσεις για να στολίσεις το σπίτι σου. Υπάρχουν και κάποια δώρα που έχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία, τα οποία θα προσφέρουν χαρά όχι μόνο σε εκείνους, αλλά και σε παιδιά που αυτές τις μέρες έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ να νιώσουν την αγάπη. Μεγάλες και μικρές φιλανθρωπικές οργανώσεις, Ιδρύματα και Σωματεία έχουν ήδη ξεκινήσει χριστουγεννιάτικα Bazaar, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο τους. Και εκεί θα ανακαλύψεις μικρά δωράκια και κάρτες φτιαγμένα από, αλλά και για τα παιδιά. Μήπως να αγοράσεις από εκεί τα δώρα σου κάνοντας παράλληλα μία καλή πράξη; Έχεις τουλάχιστον 3 τρόπους να προσφέρεις:

5 Τρόποι Για Να Προσφέρεις

1."Κάνε την αγάπη πράξη"

Ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο, προσπαθεί να προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου κάλεσε από σταθερό ή κινητό στον πενταψήφιο αριθμό 19820 (2€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα) είτε από σταθερό ΟΤΕ στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ), στήριξε τα «Παιδικά Χωριά SOS» και κάνε την αγάπη πράξη στηρίζοντας παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη.

Γίνε κι εσύ ο κρίκος σε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και πρόσφερε στα παιδιά του σήμερα, ένα καλύτερο αύριο. Αυτά τα Χριστούγεννα άνοιξε την καρδιά σου για να μοιράσεις χαρά και δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, κάνε την αγάπη, πράξη. 

2. Επισκέψου ένα από τα χριστουγεννιάτικα bazaar:

- 26-28/11 Bazaar του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά στο Μετρό Συντάγματος

- 29/11 Bazaar του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στο ξενοδοχείο Athens Hilton

- 29/11- 01/12 Bazaar του Συλλόγου «Νοσηλεία» στο Μετρό Συντάγματος

- 30/11- 02/12 Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας

- 04+05/12 Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» στο Theoxenia Palace Hotel, στο Κεφαλάρι

- 01+02/12 Bazaar του Σωματείου Προστασίας και Περίθαλψης αδέσποτων ζώων www.stray.gr στο Thission Lofts στην οδό Πειραιώς

- 01+02/12 Bazaar του Συλλόγου «Κύτταρο» στην αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός» Κτίριο «Δ4» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

- 02/12 Bazaar του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας στο χώρο του Συνδέσμου στο Γουδί

- 02/12 Bazaar του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο, στο χώρο του Ιδρύματος στη Μεταμόρφωση

- 04+05/12 Bazaar του Ιδρύματος Θεοτόκος στο μετρό Συντάγματος

- 08+09/12 Bazaar του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Αρωγή” στο Κέντρο Διημέρευσης Ατόμων με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αχαρνών

- 08+09/12 Bazaar του Κέντρου Ζωής στο χώρο του Κέντρου στην Ιερά Οδό


3. Αγόρασε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα

- Χριστουγεννιάτικες κάρτες των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

- Χριστουγεννιάτικες κάρτες, ζωγραφισμένες από τα παιδιά της Φλόγας

- Χριστουγεννιάτικες κάρτες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ζωγραφισμένες από τα παιδιά και τους γονείς του ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ

- Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα του Make a Wish - Κάνε μία Ευχή Ελλάδος


4. Αγόρασε ένα γούρι

- Το γούρι του Συλλόγου "Η Καρδιά του Παιδιού", έχει σχεδιαστεί από τη Designer Ma Li Ya αποκλειστικά για το Σύλλογο και μεταφέρει το μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας "καρδιά γεμάτη χαμόγελα". Απόκτησέ το και βοήθησε ενεργά να συνεχιστούν τα Προγράμματα ενίσχυσης και αποκατάστασης των καρδιοπαθών παιδιών.

- Το Γούρι της ΕΛΕΠΑΠ, εμπνευσμένο από το ολόλευκο άνθος “HERA”, σύμβολο της γυναικείας χάρης και της γονιμότητας που συνδέθηκε με τη Θεά ΗΡΑ.

- Το γούρι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για το 2019, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην «ΑΓΑΠΗ».

- Το γούρι του Make a Wish - Κάνε μία Ευχή Ελλάδος

- Ένα από τα γούρια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα

- Ένα από τα γούρια των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος


5. Μοιράσου τη δύναμη της ευχής

Αγόρασε ένα Αστέρι Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φώτισε τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του. Γίνε μέρος μίας αλυσίδας αγάπης, που φωτίζει τα παιδιά Ευχής, δίνοντάς τους Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα και βοήθησέ τα να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.


Διάβασε ακόμα:

Μάθε Γιατί Η Προσφορά Σε Κάνει Καλύτερο Άνθρωπο

Πώς Μία Ομάδα Φοιτητών Μου Υπενθύμισε Την Αξία Του Εθελοντισμού

ΠΡΟΣΦΟΡΑ